Vergil Andronache, interimar FCSB: Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult

Publicat: 10/08/2019 | 15:45
Vergil Andronache, interimar FCSB: Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult

FCSB caută un antrenor după ce Bogdan Andone (44 de ani) şi-a dat demisia, acesta ”legând” două înfrângeri consecutive, cu FC Botoşani (2-0) şi Alashkert (3-2). Interimatul este asigurat de fostul secund al acestuia, Vergil Andronache.

Acesta este în faţa meciului cu numărul trei pe banca FCSB-ului, din postura de principal, după cele cu Astra (2-1) şi Mlada Boleslav (0-0). Duminică, 11 august, de la ora 21:00, vicecampioana va întâlni FC Voluntari, iar Andronache a vorbit despre posibilitatea de a fi ”instalat” definitiv la FCSB:

”Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult. Ce se va întâmpla, rămâne la decizia clubului. Atâta vreme cât suntem aici, vrem să ne facem treaba cât mai bine. În momentul în care te focusezi pe mai multe competiţii… noi avem un lot numeric, problema au fost accidentările. Cantitativ, stăm bine. Treptat s-au accidentat foarte mulţi”, a spus Andronache, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu ilfovenii.

Ilie Poenaru, pe lista lui Becali

Actualul antrenor al Academicii Clinceni a recunoscut, pentru ProSport, discuţiile cu vicecampioana României: „Vă daţi seama că înseamnă mult pentru mine. FCSB rămâne FCSB. Te motivează, îţi dă încredere foarte mare. Se pare că munca mea şi rezultatele sunt apreciate. Asta nu face decât să mă motiveze şi mai mult şi să am mai multă încredere. Deocamdată sunt doar zvonuri, speculaţii. Eu n-am avut nicio discuţie în acest sens. Mi-a spus, într-adevăr e mai mult ca sigur că vom lucra împreună”.

Citește și...