Veste bună în showbiz-ul din România! Vedeta este însărcinată din nou

Publicat: 29/05/2019 | 11:18

Roxana Moise a făcut furori la Exatlon, mulți fiind de părere că a fost cea mai frumoasă dintre concurente și, nu în ultimul rând, cea mai puternică. Numai că Roxana Moise are acum un nou motiv de satisfacție, iar acesta nu este unul oarecare. Fosta concurentă de la Exatlon este, din nou, însărcinată.

Roxana Moise are 33 de ani.  Sportivă și colegă dedicată, a reușit să demonstreză tuturor că și acasă este o mamă și o soție iubitoare. Este, din nou, însărcinată. Iar o astfel de bucurie, firește, nu se poate compara cu absolut nimic. Fericirea Roxanei este deplină, ea având și un băiețel în vârstă de 5 ani. Roxana Moise este căsătorită de șase ani este căsătorită cu Laurențiu Moise, acesta fiind cel care a insistat ca soția sa să rămână, iarăși, însărcinată.

De altfel, susține wowbiz.ro, Roxana Moise este și foarte norocoasă, ea urmând să aducă pe lume – peste aproximativ patru luni – o fetiță.

Roxana și Laurențiu Moise

”Avem o relație aproape de perfecțiune”

“Sunt mândru de ea, nici nu am cum să fiu altfel. Am niște trăiri care nu se pot descrie în cuvinte. Avem o relație aproape de perfecțiune, mai ales de când a venit pe lume și copilul nostru”, a declarat Laurențiu Moise atunci când Războinica se afla în Republica Dominicană, în competiția Exatlon, conform click.ro.

În cinci ani de relație, chiar dacă pare incredibil, Roxana și Laurențiu nu s-au certat niciodată. Iar asta spune multe. De altfel, atunci când a participat la Exatlon, Roxana s-a dovedit a fi o concurentă echilibrată, modestă și împăciuitoare de fiecare dată când a apărut un conflict în echipa ei.

Citește și...