Nicola a fost găsită moartă în casă, iar apropiații sunt în stare de șoc. Ce a făcut cu o seară înainte să fie descoperită fără viață

Publicat: 06/11/2019 | 09:48

O veste cutremurătoare a adus doliul în lumea sportului din Regatul Unit al Marii Britanii! O tânără sportivă fost găsită moartă în casă, iar rudele și prietenii sunt în stare de șoc. Ea revenise din concediu de maternitate, după ce în primăvara anului trecut a devenit mămică de fetiță. Un apropiat a dezvăluit că a văzut-o cu o seară înainte să fie descoperită fără viață și a făcut mărturisiri despre ultima lor întâlnire.

Citește și: După Mihai Constantinescu și Leo Iorga, un alt nume mare din România ne-a părăsit: “A plecat dintre noi”

Veste cutremurătoare în sport! Nicola Rattray a fost găsită moartă în casă

Lumea boxului englez este în doliu, după ce s-a aflat că Nicola Rattray a fost găsită moartă în casa sa din Inverness, Scoţia. Descoperirea a fost făcută vinerea trecută, 1 noiembrie, însă, totul a fost făcut public în urmă cu câteva ore. În vârstă de 18 ani, fosta sportivă revenise în ring de câteva luni, iar în martie 2018, a născut-o pe fiica sa, Breigha. Prietenii şi familia tinerei  sunt în stare de şoc. Unul dintre antrenorii de la clubul de box, Laurie Redfearn, de 71 de ani, a declarat că a văzut-o la antrenamente şi că “arăta mai bine ca niciodată și părea fericită”

“Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată. Părea fericită. Nu mi-a venit să cred, când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată”, a mărturisit Redfearn, potrivit thescottishsun.co.uk.

Cauza decesului sportivei Nicola Rattray

Oficial, nu se cunoaște cauza decesului, însă, oficialii din poliție au anunţat că nu există circumstanţe care să provoace suspiciuni în privinţa morţii lui Nicole Rattray. Frumoasa sportivă a devenit mamă pentru prima dată în primăvara anului trecut.

“Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicola Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei.

Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul.

Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei” este mesajul prietenilor, care au deschis o pagină unde lumea poate face donaţii pentru a ajuta la creşterea lui Breigha, fetiţa Nicolei Rattray.

Citește și...