Veste de ultimă oră! Ce se întâmplă cu fetița de 2 ani a jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni, în Suceava!

Publicat: 07/01/2019 | 17:08
Veste de ultimă oră! Ce se întâmplă cu fetița de 2 ani a jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni, în Suceava!

În urmă cu mai bine de două luni, un accident pe trecerea de pietoni zguduia Suceava! O mama, jandarmariță, și fiica ei de numai doi ani, aflată în landou, au fost spulberate de o mașină condusă de un șofer inconștient. Femeia a murit, fetița a scăpat, dar se luptă să trăiască.

Larisa, fetiţa de nici doi ani, a fost rănită grav, dar acum poate respira fără ajutorul aparatelor. Este însă în continuare în comă. Poliţiştii şi jandarmii din toată ţara au început să strângă bani pentru tratamente. Tatăl fetiţei o veghează zi şi noapte de la incident, potrivit a1.ro.

În acest moment, fetiţa este îngrijită într-un centru medical din Bucureşti şi are nevoie de şedinţe de kinetoterapie. Apelul poliţiştilor din Suceava nu ar putea lăsa pe nimeni indiferent. „Un înger are nevoie de oameni”, este mesajul autorităţilor.

„Victor nici nu a apucat să-şi plângă soţia înmormântată pentru că a trebuit să fie puternic pentru Larisa. Şi este un om puternic. Este un om puternic, dar care are nevoie, în continuare, de sprijinul nostru, al tuturor, atât moral, cât şi financiar pentru continuarea tratamentelor micuţei”, a transmis vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor din România.