Veste excelentă pentru români: noi creșteri salariale!

Publicat: 01/07/2019 | 18:02
Veste excelentă pentru români: noi creșteri salariale!

Milioane de români au motive de bucurie! PSD a pierdut alegerile europarlamentare, iar acum încearcă să se regrupeze pentru a ataca prezidențialele din toamnă. Iar electoratul este atras cu promisiunea majorării salariilor.

Săptămâna trecută, Legea Pensiilor a trecut de Camera Deputaților, for decizional. Astfel, la 1 septembrie 2019, punctul de pensie va crește la 1.265 lei. O nouă creștere va avea loc în 2020, când va ajunge la 1.775 lei iar în 2021 acesta ar trebui să crească până la 1.875 lei, scrie Capital.ro.

După ce i-au mulțumit pe pensionari, social-democrații își îndreaptă atenția asupra salariaților. Mihai Fifor, noul secretar general al PSD, a anunțat când va fi mărit salariul minim.

,,Mai simplu spus, când cresc salariile pe toată economia, atunci obligatoriu va crește și salariul minim, care va fi 50% din media câștigului salarial brut din România. Pentru salariații cu studii superioare acest procent va fi 60%. Este o măsură social-democrată 100%”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și...