Veste îngrozitoare pentru Liviu Dragnea! Motivul pentru care nu va beneficia de vizitele intime ale Irinei

Publicat: 17/06/2019 | 11:57
Veste îngrozitoare pentru Liviu Dragnea! Motivul pentru care nu va beneficia de vizitele intime ale Irinei

Perioada de carantină s-a terminat pentru Liviu Dragnea, în perioada următoare urmând să fie stabilit locul de detenție în care își va ispăși condamnarea. Problema majoră este însă alta pentru el! Nefiind căsătorit cu Irina Tănase, fostul lider PSD nu are drept la vizite intime.  

Săptămâna aceasta Liviu Dragnea va afla în ce penitenciar își va ispși condamnarea de 3 ani și 6 luni, asta după ce a terminatd e executat perioada de carantină în Penitenciarul Rahova.  S-a vehiculat în presă că fostul lider PSD și-ar dori să rămână tot aici, însă alții sunt de părere că Dragnea ar putea ajunge la centrul de detenție Găești, unde condițiile de detenție sunt mai moderne.

Conform legii, el are dreptul la 10 apeluri telefonice în fiecare zi, cu durata maximă cumulată de 60 de minute şi poate fi vizitat de cinci ori pe lună.

Lovitura pentru Dragnea abia acum urmează. Nefiind căsătorit legal, el nu va beneficia de dreptul la vizită intimă. Dacă se decide să facă pasul cel mare în penitenciar, el va avea parte de o vizită intimă specială, de 48 de ore, iar apoi, până la sfârşitul pedepsei, îşi va putea vedea soţia odată la trei luni, timp de trei ore, relatează capital.ro.

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. (NU RATA, AICI: A FOST ELIBERAT AL 6-LEA DIN CEI 7 VIOLATORI DE LA VASLUI… AVEM DETALII EXCLUSIVE!)

 

Citește și...