A fost eliberat al 6-lea din cei 7 violatori de la Vaslui… Avem detalii exclusive!

Autor: I.D.
Publicat: 12/06/2019 | 23:05

Petrică Ionuț Bolboceanu, unul dintre cei șapte violatori de la Vaslui, a fost eliberat, desi mai avea de executat din pedeapsa de opt ani și șase luni de închisoare. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre cel de-al șaselea membru al grupului de la Văleni care a părăsit închisoarea. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE SUPER-PREZENTATOARELE TVR A FOST ”COMBINATĂ” PE FACEBOOK DE UN ȘANTAJIST)

Bolboceanu este al șaselea membru al grupului de violatori de la Văleni care a fost eliberat înainte de termen. Tânărul, care a fost încarcerat în luna august a anului 2015, a trecut cu bine de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Vaslui și mai apoi de magistrații Judecătoriei Vaslui. (Cel mai bine platit job din București)

În urmă cu două zile, judecătorii au dispus liberarea condiționată a celui de-al șaselea membru al grupului de la Văleni. Cu toate că a scăpat de închisoare, Petrică Ionuț Bolboceanu se află în termenul de supraveghere și trebuie să se supună unor măsuri destul de severe: să se prezinte la Serviciul de Probațiune Vaslui, la datele fixate de acesta, să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa, să anunțe, în prealabil, orice schimbare a locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență. (NU RATA, AICI: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ. SORA ”DULĂULUI” O ACUZĂ PE VĂDUVĂ)

A fost eliberat Petrică Bolboceanu, al șaselea dintre cei șapte violatori de la Vaslui

Decizia magistraților în cazul lui Petrică Bolboceanu

”Admite propunerea Comisiei de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiționată a persoanei condamnate BOLBOCEANU PETRICĂ IONUȚ. În temeiul art.587 alin.1 Cod procedură penală, dispune liberarea condiționată a condamnatului BOLBOCEANU PETRICĂ IONUȚ, deținut în prezent în Penitenciarul Vaslui, anterior executării integrale a pedepsei de 8 ani și 6 luni închisoare, aplicată prin sentință penală nr.973/2015 a Judecătoriei Vaslui, mandat de executare nr. 1132/2015.  

În baza art.100 alin. 6 Cod penal, intervalul cuprins între data liberării condiționate și data împlinirii duratei pedepsei constituie termen de supraveghere pentru condamnat. În baza art.101 alin.1 C. pen, pe durata termenului de supraveghere, condamnatul BOLBOCEANU PETRICA IONUȚ se va supune următoarelor măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune Vaslui, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa;

c) să anunțe, în prealabil, orice schimbare a locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă; (VEZI ȘI: CUM SE RĂZBUNĂ ELEVA DIN VASLUI PE CEI ŞAPTE VIOLATORI)

e) să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existența.

Pune în vedere condamnatului dispozițiile art.100 alin.5 și art.104 al.2 Cod penal referitoare la conduita sa viitoare și consecințele la care se expune, dacă va mai comite infracțiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligațiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere. 

În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Suma de 156,50 lei reprezentând onorariu apărător desemnat din oficiu (av. Racoviță Adriana, delegație nr. 1068/2019), va fi suportată din fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată în ședința publică, astăzi, 11.06.2019”, se arată în decizia judecătorilor de la Vaslui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...