Veste mare în lumea mondenă! Cristina Ich a devenit mamă

Publicat: 25/10/2019 | 21:29

Cristina Ich este, începând de vineri, mamă! Vedeta a adus pe lume un băiețel care va purta numele Noah Alexandru. Fericitul eveniment din viața Cristinei, dar și al lui Alexandru Pițurcă, tatăl micuțului, a avut loc la clinica Regina Maria, din Capitală.

Cristina Ich, despre reacția lui Pițurcă Jr

Cristina dezvăluia cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i s-a dat vestea cea mare, că este însărcinată. „Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru.

Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, a spus Cristina Ich pentru Elle.

Cum s-au împăcat Cristina Ich și Pițurcă Junior

Povestea de dragoste dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich părea să-și fi găsit finalul după doar câteva săptămâni, dar … Spre finalul lunii februarie, lucrurile au luat o altă turnură. După ce „Prințesa Instagramului” l-ar fi „tradus” pe fiul fostului selecționer cu fostul ei iubit, Alex Pițurcă a revenit la sentimente mai bune: a iertat-o! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, surprindea imaginile marii împăcări. Fix în toaleta de la NUBA!

Alex Pițurcă se pregătea intens pentru a petrece o noapte de pomină într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Capitală. Și nu singur ci în compania unor amici buni, dar și a  misterioasei domnișoare blonde cu care, de altfel, nu era pentru prima oară când se afișa, după despărțirea de Christina. Înainte de a ieși din casă, fiul fostului selecționer s-a fotografiat în timp ce-și ținea ”noua cucerire” în brațe. fără să-i divulge chipul. O ”modalitate” clasică de a-i plăti fostei sale iubite cu… aceeași monedă.

Ajuns în club, Alex Pițurcă a dansat și s-a simțit bine alături de prieteni, dar și de blondina misterioasă. Până la un moment dat când în NUBA și-a făcut apariția Christina Ich. ”Prințesa Instagramului” s-a pus la o masă și a început să se uite insistent la fiul fostului selecționer. Nu a durat mult timp și cei doi au început să vorbească prin mesaje, iar după aproximativ jumătate de oră și-au dat întâlnire la toaletă.

Îmbrățișări și sărutări pătimașe

Timp de zece minute au discutat, apoi fiecare s-a întors la masa sa. ”Strategia” lor s-a repetat de vreo două ori, iar într-un final, Christina ICH și Alex Pițurcă nu s-au mai dezlipit unul de altul. Cei doi și-au reglat conturile, s-au îmbrățișat, s-au sărutat cu patos și au dansat fără să mai țină cont de nimeni și de nimic.

Cristina susține că ex-iubitul Luca i-a înscenat totul

Bomba anului a explodat în showbiz-ul autohton după ce Cristina Ich a fost fost filmată în timp ce se săruta, la ceas de seară, cu fostul ei iubit, Luca. Totul s-a petrecut în fața scării blocului unde locuiește antrenorul de fitness. Cei doi foști iubiți s-au sărutat pe gură, iar apoi au urcat în apartamentul bărbatului, acolo unde au stat aproximativ o oră. Christina ne-a spus, la acea oră, că totul a fost pus la cale de fostul ei iubit.

Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi“, ne-a declarat, în exclusivitate, Cristina Ich.

După ”incident”, Alex Pițurcă ne-a mărturisit însă că nu știa absolut nimic despre această vizită a iubitei sale și că nu are așteptări foarte mari de la o relație de doar „trei săptămâni”. “Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni?  Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că «Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai  fericit». Vizavi de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot!”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Alex Pițurcă.

Citește și...