A murit Nicu Maharu! Unde și când va fi înmormântat cel poreclit ”Regele petrecerilor”

Publicat: 21/03/2019 | 07:31
A murit Nicu Maharu! Unde și când va fi înmormântat cel poreclit ”Regele petrecerilor”

UPDATE 14:25 Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13:00, în comuna Ghimpați, județul Giurgiu. 

————————————————————

Nicu Maharu a murit în această dimineață! Cel supranumit ”Regele petrecerilor” a pierdut lupta cu crunta boală, cancerul! Acesta fusese diagnosticat în urmă cu un an și de atunci a început tratamentul. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Nicu Maharu.

Maharu a încetat din viață la ora 03:30! Imediat, crunta veste a ajuns la urechile prietenilor, care au transmis mesaje pe pagina de socializare. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A FAMILIEI, DUPĂ CE NICU MAHARU A MURIT: ”UN ȘMECHER ADEVĂRAT ȘI IUBIT…”)

”Drum bun Maharule in noul tau drum”, ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace Om cu un caracter frumos ne mai intanlit vreodata”, ”Nu te vom uita niciodata Respect Nicu Maharu”, ” Dumnezeu sa te odihneasca in pace nicule ! Sa ai grija de noi toți de acolo de sus ! Ai fost și vei rămâne o legenda !o sa rămâi mereu in amintirea noastră . Dumnezeu sa te aibe in paza lui ”

CITEȘTE ȘI: FIICA LUI NICU MAHARU, REACȚIE CUTREMURĂTOARE DUPĂ CE A AFLAT CĂ TATĂL EI A MURIT: „TATĂ, AI LĂSAT ÎN URMĂ…”

”A murit Nicu Maharu , un bun prieten si un om de milioane. Condoleante drag prieten si nu te vom uita niciodată cei care te am cunoscut. Ai fost o legendă vie în Capitală. Nu pot să cred că ai plecat de printre noi. Ai lasat durere imensă pentru cei care te au cunoscut personal. Sa iti fie țărână ușoară, Dumnezeu sa te odihnească în pace”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe bunul meu prieten Nicu Maharu”, ”DRUM BUN… prietenul meu…18 ani de prietenie, cele mai frumoase amintiri..”, sunt mesajele emoționante ale amicilor lui.

Citește și...