Vestea care a șocat România. A fost ucisă cu sânge rece în zona Gării de Nord

Publicat: 17/04/2019 | 10:00

Vestea care a șocat România. O femeie de numai 34 de ani și-a pierdut viața după ce a fost atacă și lovită de mai multe ori cu un cuțit. Tragica întîmplare a avut loc în zona Gării de Nord din Timișoara.

Femeia respectivă se plânsese unei prietenem spunând că îi este teamă de fostul concubin. Nu mai dorea să stea cu acesta fiindcă era violent și bețiv. După mai mult e ore de căutări, suspectul a fost descoperit de poliţişti, în aceeaşi zonă.

Citește și: EL ESTE BĂRBATUL DIN BUCUREȘTI CARE ȘI-A ÎNJUNGHIAT IUBITA, IAR APOI S-A SINUCIS!

Înjunghiată în spate și în zona capului

Victima avea 30 de ani, informează digi24.ro și era angajată la o firmă de curăţenie a gării. Ea a murit marţi după-amiaza, în urma mai multor lovituri de cuţit aplicate de fostul concubin – în vârstă de 34 de ani – în spate şi în zona capului.

O prietenă a victimei le-a declarat anchetatorilor că femeia i s-a plâns în jurul prânzului că fostul concubin o ameninţă pentru că nu mai vrea să stea cu el, întrucât este violent şi bea. După-amiaza, cele două femei stăteau pe banca din faţa blocului de locuinţe din zona triajului. bărbatul s-a apropiat, a lovit victima cu cuţitul şi a fugit mai departe peste liniile de tren.

Citește și: UN BĂRBAT DE 60 DE ANI DIN NĂVODARI A FOST ÎNJUNGHIAT ÎN BURTĂ, DE SOȚIE, PENTRU CĂ I-A CERUT SĂ FACĂ AMOR

Citește și...