Vestea pe care Dani Mocanu o aștepta cu sufletul la gură: ”Mi-a arătat a mia oară că mă iubește!”

Publicat: 08/08/2020 | 12:11
Vestea pe care Dani Mocanu o aștepta cu sufletul la gură: ”Mi-a arătat a mia oară că mă iubește!”

Dani Mocanu este în culmea fericirii! A primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură, iar manelistul le-a împărtășit-o fanilor lui, pe rețeaua de socializare. Este vorba de un dosar care i se făcuse și în care era acuzat de proxenetism, spălare de bani și constituirea unui grup infracțional.

CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT ”PRINȚESA MANELELOR” SĂ-L ZĂPĂCEASCĂ DE CAP PE DANI MOCANU. A RENUNȚAT LA HAINE ȘI…

Astfel, dosarul în care Dani Mocanu este pus sub mai multe acuzații a fost trimis înapoi la parchet, iar procurorii vor reface toate procedurile. Manelistul a ținut să le reamintească fanilor lui pe rețelele de socializare că Dumnezeu îi este aproape. „MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU FAPTUL CA ÎMI ARATĂ A MIA OARĂ CA MA IUBEȘTE PE MINE ȘI PE FAMILIA MEA. AZI DOSARUL IN CARE ERAM ACUZAT DE PROXENETISM, SPĂLARE DE BANI ȘI CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL A FOST DAT ÎNAPOI LA PARCHET PENTRU REFACEREA URMĂRIRII PENALE. UN PAS URIAȘ SPRE DREPTATE!!! DOAMNE AJUTA TUTUROR”, a scris Dani Mocanu.

Vestea pe care Dani Mocanu o aștepta cu sufletul la gură

Dani Mocanu a întâmpinat mai multe probleme cu  legea. Ultima dată în aprilie, când a fost urmărit de o mașină a Poliției, după ce a ieșit de la o petrecere. La acel eveniment fusese invitat de un polițist, spune Mocanu, care ar fi pus apoi pe urmele lui agenții de poliție de la Rutieră. „Am primit un mesaj de la un priete”, spunea Dani Mocanu. ”Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut”, povestește manelistul că i-a spus un prieten. ”M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu.

Celebrul manelist a povestit că la petrecere a fost tratat regește, cu băutură și mâncare. La plecare, după ce s-a urcat la volan, Dani a observat că era urmărit de un echipaj! Artistul este convins că a fost lucrat de polițistul care l-a chemat la petrecere. S-a lăsat și atunci cu dosar!