Vestea primită de Slav o va întrista pe Anda Adam! E vorba de…

Autor: I.D.
Publicat: 04/03/2018 | 22:58

Anda Adam și Victor Slav nu mai sunt împreună de mai bine de șase ani, fiecare și-a întemeiat o familie, dar între ei tot a mai rămas ceva….o relație bazată pe respect și… un apartament, din cauza căruia Victor Slav a ajuns de câteva ori în fața judecătorilor! Inițial, Victor obținuse o victorie în războiul cu banca, dar acum, după ce procesul a ajuns în faza de apel, lucrurile nu mai stau pe roze, după cum a descoperit CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! Vestea o va întrista, cu siguranță, pe Anda Adam, pentru că fostul ei iubit acționase numai în interesul ei, iar ultima decizie a instanței de judecată se ”traduce” în câteva mii de euro pierdute. Victor Slav și Anda Adam mai au, însă, o șansă, la recurs!

Totul a început în 2007, când Victor Slav a luat un credit în valoare de 170.000 de franci elvețieni de la o bancă din București, pentru că împrumuturile în această monedă, pe atunci exotică, erau în trend. Cu banii, el a cumpărat un apartament, pe care i l-a lăsat fostei iubite, la despărțire. Anda Adam a plătit lunar ratele de la creditul făcut de Victor Slav, spunând apoi că timpul nu i-a permis să se ocupe de formalitățile de a trece creditul pe numele ei. Numai că, între timp, a apărut criza împrumuturilor în franci elvețieni, francul a „explodat”, de la 2,3 lei la 4,1 lei, iar ratele au ajuns s[ depășească lejer 1.000 de euro pe lun[. Pentru a se judeca cu banca și a obține înghețarea cursului, ca mulți alți debitori aflați în această situație, Anda Adam a apelat la ajutorul lui Victor Slav. Doar el putea să acționeze banca în judecată, ca titular al creditului. Prima sentință judecătorească a fost în favoarea lui Victor și a Andei, pentru că judecătorii au obligat banca să recalculeze dobânzile.

(CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, puşi în faţa unor întrebări „picante” de Valentine’s Day: „Unde aţi conceput copilul?”)

Ce a câștigat prima dată a pierdut a doua oară!

Constată caracterul abuziv si nulitatea absolută parțiala a clauzei stipulate la art. 5.1 din Contractul de credit nr. 42290000000022978/07.12.2007, respectiv prevederea contractuală referitoare la modificarea dobânzii în funcție de variația marjei, conform deciziei băncii.

Obligă pârâta să recalculeze dobânda datorată de reclamant, începând cu luna iulie 2008 până în prezent, conform formulei stabilite inițial prin contractul de credit, Libor la 3 luni + marja de 4,3 puncte procentuale și să emită un nou grafic de rambursare în consecință.

Obliga pârâta să restituie reclamantului sumele încasate în plus, cu titlu de dobândă, de la data încheierii contractului de credit până în prezent, ca urmare a modificării dobânzii curente în funcție de variația marjei (…)”, se arată în decizia judecătorească.

(VEZI ȘI: Anda Adam, faţă în faţă cu Victor Slav la TV, după despărţire! Ce şi-au spus prima oară foştii iubiţi: „Ce-ar mai fi de zis?”)

Victor și Anda au răsuflat ușurați, dar hopul nu trecuse, pentru că instituția bancară a făcut apel. În urmă cu câteva zile, magistrații au pronunțat și a doua decizie, care nu mai este în favoarea lor!

Mai exact, judecătorii Curții de Apel București au modificat prima decizie, anulând câteva din solicitările pe care Victor Slav le câștigase la instanța de fond. Mai exact, acest lucru înseamnă că el și Anda vor obține cu mult mai puțin din recalcularea inițială a dobânzilor și a creditului, așadar o pagubă de multe mii de euro! Sentința nu este, însă, definitivă, urmând să se judece recursul la instanța supremă! (CITEȘTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV. AM AFLAT DE CE ŞI-A „ABANDONAT” ANDA ADAM FETIŢA ŞI S-A ÎNSCRIS LA EXATLON! ARE PROBLEME MARI CU…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...