Vești proaste pentru împătimiții jocurilor! Agențiile loto rămân închise. Loteria Română lucrează la un sistem online

Autor: T.S
Publicat: 17/05/2020 | 15:26
Vești proaste pentru împătimiții jocurilor! Agențiile loto rămân închise. Loteria Română lucrează la un sistem online

Împătimiții jocurilor din categoria 6/49, Joker sau Noroc sunt nevoiți să mai aștepte venirea marelui premiu. Loteria Română a anunțat că agenţiile rămân în continuare închise, în contextul pandemie de coronavirus.

Totodată, aceștia au mai anunțat că în prezent se lucrează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

„Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română, potrivit News.ro.

Va fi lansata în cel mai scurt timp

Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online: ”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”.

Citește și...