Vești triste de la Floreasca. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 94 de zile de comă

Publicat: 16/08/2019 | 11:39
Vești triste de la Floreasca. Ce s-a întâmplat cu Mihai Constantinescu după 94 de zile de comă

Vești triste de la Floreasca. Au trecut nu mai puțin de 94 de zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află în comă, iar veștile sosite de la spitalul Floreasca nu sunt, din păcate, cele așteptate de fanii și prietenii artistului.

Din păcate, starea lui Mihai Constantinescu nu se ameliorează, chiar dacă au fost unele semnale pozitive în ultima perioadă. Totuși, Mihai Constantinescu nu-și revine și rămâne supravegheat, douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru, de personalul medical. Simona Secrier, soția artistului, se află alături de el, rugându-se pentru însănătoșire, iar prietenii lui Mihai Constantinescu speră, totuși, ca starea acestuia să se îmbunătățească.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier

Mihai Constantinescu se simțea rău încă de la începutul lui 2018

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe Mihai Constantinescu. Mărturiile sunt absolut cutremurătoare. Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, ne-a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Citește și...