Vești triste despre Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat după 42 de zile de comă

Publicat: 22/06/2019 | 21:32
Vești triste despre Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat după 42 de zile de comă

Au trecut 42 de zile de când celebrul cântăreț Mihai Constantinescu se află în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate. Toți prietenii și cei apropiați speră ca Mihai Constantinescu să își revină, acesta aflându-se, în continuare, intubat și supravegheat medical douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru.

Deși este în continuare intubat, Mihai Constantinescu are tensiunea și pulsul stabile, după cum a declarat soția sa, Simona Secrier. Dar starea de sănătate a artistului nu permite ca acesta să fie transportat în străinătate, așa cum ar fi intenționat Simona Secrier, la un moment dat, conform România TV.  În 2017, artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.  Adrian Daminescu a oferit, la Antena Stars , informații extrem de prețioase despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Acum, artistul a fost deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o ”comă controlată”. ”Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu.

După ce aproximativ 100 de oamenii au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, în mediul online a izbucnit un scandal uriaș, unii dintre internauți criticând această campanie. Totuși, motivul este unul care ridică numeroase semne de întrebare. S-a plecat de la premisa că Mihai Constantinescu este în vârstă și nu ar fi trebuit organizată o asemenea campanie. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a răspuns acestor critici:

„Poti să înțelegi cât de jos am ajuns dacă există o speranță. Trebuie să ne mobilizăm să facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui să doneze și ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toți pacienții din țara asta”, a declarat aceasta.

Mihai Constantinescu

Soția lui Mihai Constantinescu, strigăt de ajutor

Soția lui Mihai Constantinescu a acceptat să ofere un interviu, iar afirmațiile sale i-au emoționat pe mulți. Simona Secrier i-a îndemnat pe români să meargă în centrele de donare aflate pe teritoriul țării noastre și să doneze sânge. De sânge are nevoie și cunoscutul compozitor și artist, dar și de multe rugăciuni, a subliniat partenera lui de viață.

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV. 

VEZI ȘI: IMAGINI RĂVĂȘITOARE. SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

 

Citește și...