VEZI AICI ce este “Reteaua sociala romana de date”! TE PRIVESTE SI PE TINE!

Publicat: 21/11/2014 | 19:35
VEZI AICI ce este “Reteaua sociala romana de date”! TE PRIVESTE SI PE TINE!

Daca te gandeai la retele secrete de spionaj sau agenti sub acoperire, afla ca nu se aplica in cazul de fata, iar datele tale sunt in siguranta.

“Reteaua sociala romana de date” este un proiect demarat de catre Fundatia “Multimedia pentru democratie locala”, care isi propune sa realizeze, sa dezvolte si sa consolideze capacitatea a 12 structuri ale economiei sociale, din 6 regiuni de dezvoltare ale Romaniei, in vederea crearii de noi locuri de munca pentru persoane care fac parte din categorii sociale vulnerabile: tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului.

Proiectul, care va dura 12 luni, va avea ca finalitate cresterea incluziunii sociale, prevenirea excluziunii de pe piata muncii si sprijinirea integrarii in munca a grupurilor vulnerabile aflate intr-o situatie dezavantajata in ceea ce priveste accesul la educatie si la un loc de munca. Activitatile proiectului vor fi prezentate, in scurt timp, pe site-ul Fundatiei, www.infopolitic.ro.

“Reteaua sociala romana de date” este un proiect cofinanatat din Fondul Social european prin POSDRU 2007-2013, in cadrul Domeniului Major de Interventie 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”.

Citește și...