VEZI AICI dovezile care confirma ca Victor Ponta conduce Guvernul Romaniei de la distanta!

Publicat: 23/06/2015 | 18:00
VEZI AICI dovezile care confirma ca Victor Ponta conduce Guvernul Romaniei de la distanta!

Chiar daca a fost operat in urma cu doar cateva zile, iar acum se afla in perioada de recuperare, acest lucru pare sa nu-l impiedice pe Victor Ponta sa fie la fel de activ pe plan guvernamental si politic.

Premierul a aratat ca isi controleaza si este in plina coordonare cu principalii sai colaboratori politici, ca este conectat la deciziile guvernului, precum si la ultimele proiecte legislative care urmeaza sa fie adoptate in Parlament. In acest sens, Ponta i-a chemat la Istanbul pe diversi ministrii, colaboratori politici apropiati, dar si pe partenerii sai din coalitia de guvernare.

Victor Ponta

Au discutat despre Codul Fiscal

Chiar in weekendul trecut Victor Ponta a fost vizitat de catre ministrii Sanatatii, Nicolae Banicoiu, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cu care a discutat despre adoptarea Codului Fiscal, scaderea cotei standard a TVA la 19% si scaderea pretului medicamentelor in medie cu 20% de la 1 iulie.

Victor Ponta

De asemenea, premierul l-a primit in vizita si pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre strategia coalitiei de guvernare din perioada urmatoare, dar si pe coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, cu care a dezbatut o serie de puncte politice importante pentru partid.

————————————————————————————–

CITESTE SI

Mesajul lui Victor Ponta pentru Klaus Iohannis, care refuza dezbaterile televizate: „il rog sa nu mai caute scuze”

Gafa marca Iohannis! L-a confruntat pe Ponta in timp ce un consilier ii sufla raspunsurile in casca! Cum l-au filmat paparazzii!

Iohannis a refuzat sa mai dea ochii cu PONTA, dar nu a tacut din gura! Ce si-au declarat cei doi candidati din studiouri paralele

————————————————————————————-

O dovada in plus ca Victor Ponta conduce, de la distanta, Guvernul Romaniei, este si faptul ca presedintele Iohannis a facut un pas in spate, demostrand ca il trateaza ca partener egal pe premier si ca ii accepta propunerea privind interimatul la Guvern pentru perioada imediat urmatoare.
 

Citește și...