VEZI care sunt valorile de trafic pe Valea Prahovei! ATENTIE la Comarnic! Ce se intampla pe sensul de mers spre Brasov!

Publicat: 01/05/2015 | 10:56

Bucurestenii care au ales sa plece la munte pentru a petrece 1 Mai trebuie sa stie ca DN 1, pe Valea Prahovei, este aglomerat. Astfel, in zona Comarnic valorile de trafic sunt ridicate din cauza ca se circula pe o singura banda spre Brasov.

UPDATE 13:00. In mai multe locuri pe Drumul National 1, in zona localitatilor de pe Valea Prahovei, sunt semnalate cozi de masini de mai bine de doi kilometrii. Iata cum arata traficul la orele 13: 00.

Asa arata drumul spre Valea Prahovei pe 1 Mai
Asa arata drumul spre Valea Prahovei pe 1 Mai

valea prahovei masini

——————————————————————————————————-

 

Multi dintre bucuresteni au luat decizia de a petrece weekend-ul de 1 Mai la munte, iar destinatia a fost Valea Prahovei. Astfel, inca de la primele ore ale diminetii, circulatia pe A 3 Bucuresti-Ploiesti si pe Drumul Nationa 1 a fost extrem de intensa.

 

Valea Prahovei trafic

Potrivit Centrului Infotrafic, valorile de trafic sunt ridicate in zona statiunilor montane, mai ales ca la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov, capacitatea de circulatie este diminuata din cauza trecerii de la doua, la o banda de circulatie.

 


Variante pentru a evita aglomeratia de pe DN1

 

Valea Prahovei trafic

Pentru evitarea aglomeraţtei pe DN1, pot fi utilizate urmatoarele variante alternative: catre Brasov – DN1A Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele; catre Sinaia – DN7 Bucuresti – Baldana, DN 71 Baldana – Targoviste – Fieni – Sinaia; catre zona Bran-Moeciu – A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov.
 

sursa: Mediafax

Citește și...