Vezi unele dintre cele mai tari masini la parada autovehiculelor de epoca

Publicat: 24/05/2013 | 14:25
Vezi unele dintre cele mai tari masini la parada autovehiculelor de epoca

Splendidele autovehicule de epoca, care participa la cea de-a XVII -a editie a Targului Anticarilor, organizat de primaria sectorului 2. Acestea vor pleca maine, sambata, intr-un tur prin Capitala. Cel mai vechi autovehicul este Ford A Roadster din 1928.

masini de epoca
masini de epoca

De asemenea, alta aparitie deosebita a targului este un autovehicul marca BMW – model ISETTA, fabricat in 1957 avand un motor cu capacitatea de 300 ccm, evaluata la pretul de circa 20.000 Euro. Datorita dimensiunilor extrem de mici, dar si pentru o transmisie mai buna, motorul este pozitionat pe axul dintre rotile din spate. Accesul in micul vehicul in forma de ou se face deschizand singura portiera, adica partea din fata a caroseriei. Mai bine de jumatate de an de la lansare, masina de doar 350 de kg putea fi condusa in Germania de Vest si cu carnet pentru motocicleta.

masini de epoca
masini de epoca

Toate cele 12 bijuterii pe patru roti sunt intr-o excelenta stare de functionare si vor face deliciul iubitorilor de frumos care le vor putea admira si se vor putea fotografia cu ele. Iubitorii de autovehicule au posibilitatea sa priveasca si alte masini de epoca care par gata sa se avante la drum, chiar si la mai bine de 60 – 70 de ani de la fabricatie.

masini epoca
masini epoca

Printre cele mai vechi autovehicule de epoca expuse la Targ se numara si un Ford Taunus din anul 1937, Plymouth din anul 1938, Jeep Willys din anul 1948 si Rolls Royce model Corniche decapotabil, an de fabricatie 1979, motor cu capacitatea de 6745 ccm. (A.S.)
 

Citește și...