Viața bate filmul! Mircea Morariu, medic neurolog în SUA, a încercat să își otrăvească iubita, iar apoi…

Publicat: 06/12/2018 | 20:03

Mircea Morariu, medic neurolog în SUA, a încercat să își otrăvească iubita într-un bar din Boca Raton. Deși pare desprinsă din filmele produse la Hollywood, scena se putea încheia tragic dacă unii dintre consumatori nu ar fi suprins momentul. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Medicul Morariu avea o legătură amoroasă cu o altă femeie și dorea să încheie relația cu actuala iubită. Numai că a recurs la un gest extrem. Aflându-se împreună cu femeia într-un bar, în clipa în care aceasta a mers la toaletă, bărbatul i-a pus în pahar o pudră albă. Din fericire pentru femeie, gestul său a fost observat de alți consumatori, iar iubita medicului nu a apucat să bea decât o gură din combinația letală.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Mircea Morariu

Cei prezenți în bar au alertat poliția, iar medicii au descoperit în sângele femeie urme de Xanas și ale unui alt calmant puternic. Inițial, medicul român –  fratele jucătoarei române de tenis Corina Morariu, cea care a câştigat proba de dublu de la Wimbledon, în 1999, alături de americanca Lindsay Davenport, conform jurnalul.ro – nu a fost reținut. Ajuns acasă, Mircea Morariu a încercat să se sinucidă, înghițind 90 de pastile de Xanax. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

A fost salvat de la moarte, iar polițiștii îl acuză acum de tentativă de crimă prin otrăvire a iubitei sale. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: BĂRBATUL DIN BISTRIȚA CARE A PRODUS O EXPLOZIE ȘI A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ A VRUT SĂ ÎȘI OMOARE FIICA ȘI IUBITA POLIȚIST: ”ADIO, IUBITO!”

Mircea Morariu și iubita pe care a vrut să o otrăvească
Citește și...