Viata de film a noului solist Iris! Rafael ascunde o drama teribila si a trait o experienta “dementa” cu o admiratoare!

Publicat: 26/06/2013 | 20:14
Viata de film a noului solist Iris! Rafael ascunde o drama teribila si a trait o experienta “dementa” cu o admiratoare!

Noua voce a trupei Iris, Rafael, se poate mandri ca a facut pana acum “de toate”.

In timpul facultatii, a vrut sa se calugareasca si a stat aproape un an la manastire. Inainte de a deveni solist vocal, Rafael canta foarte bine la chitara. Surse din anturajul sau spun ca era, la un moment dat, printre cei mai buni chitaristi ai tarii. Un accident la fotbal l-a facut sa nu mai poata canta. Mai exact, in urma unei cazaturi, si-a fracturat falangele de la mana stanga. Este unul dintre cele mai mari regret ale sale, o drama peste care nu a trecut nici pana azi, spune un prieten de-al sau.

rafael

Dupa ce a castigat, in 2000, trofelul Mamaia la sectiunea Interpretare, Rafael a fost asaltat de admiratoare. Una dintre ele a deposit cu mult statutul de fan si a devenit obsedata de cantaret. Ii scria sute de mesaje in care avea un limbaj complet nepotrivit. “ „Ce mai faci, iubire? Daca nu incetezi cu atitudinea asta, te iau de coama balaie si te atarn de primul gard. Si masochist esti tu. Ti s-a spus ca esti ciudat si dificil? Nu te mai inchide atata in tine!” suna unul dintre ele. Sau: „Hai, mami, nici nu stiu ce sa-ti mai zic. Am nevoie de un sot si nu te vreau decat pe tine. Dar sa stii ca nu pot sa astept la nesfarsit si ca in ritmul asta pot sa ajung la menopauza. Eu nu stiu ce sa-ti mai zic. Daca te hotarasti, poti sa ma anunti. Dar nu stiu daca o sa mai fiu virgina”, ii scria tanara, pe care, in cele din urma a dat-o chiar pe mana politiei pentru a reusi sa o indeparteze.

Consultant politic , “antrenor” de manechine si grevist!

Pana sa ajunga sa repete cu cei de la Iris, Rafael si-a trecut in palmares o serie de activitati diverse. Dupa ce a fost manechin, a devenit un “antrenor” pentru tinerele aspirante la acest statut. Apoi, s-a revoltat impotriva unor probleme sociale si a anuntat ca intra in greva foamei, in semn de protest. Problema era ca “romanii au ajuns sclavii Europei” si a precizat ca poate sta destul in greva foamei intrucat experienta de la schit, cu posturile, i-a fost de folos. Probabil ca implicarea in problemele sociale l-a adus aproape de scena politica, el devenind consilier al unui parlamentar. Toate acestea au debenit insa istorie, intrucat Rafael a inceput deja repetitiile cu Iris. El i-a multumit lui Nelu Dumitrescu pentru sansa acordata si spera sa nu ii dezamageasca pe noii colegi de trupa.

G.A.
 

Citește și...