Acasă » Știri » Viata, divortul si maternitatea Oanei Lis! Ce se va intampla de fapt intre ea si fostul primar si ce vor face cu copilul lor!

Viata, divortul si maternitatea Oanei Lis! Ce se va intampla de fapt intre ea si fostul primar si ce vor face cu copilul lor!

De: Cancan 13/11/2014 | 00:52
Viata, divortul si maternitatea Oanei Lis! Ce se va intampla de fapt intre ea si fostul primar si ce vor face cu copilul lor!

Astrologul CANCAN.ro, Roxana Lusneac, specialist in astrologia vedica, a intocmit astrograma Oanei Lis si va spune ce o asteapta pe sotia fostului primar si ce se va alege de casnicia lor.

Oana este nascuta in zodia Pesti in horoscopul European, iar in cel Vedic ascendentul este in zodia Gemeni, Luna fiind in Scorpion. Dintr-un numar de 27 de constelatii, doar una joaca un rol important la momentul nasterii. Iata care e a Oanei: Anuradha are ca simbol este floarea de lotus. Aspectele date de aceasta sunt legate de leadership, calatorii, curaj, inspiratie si prietenii. Zeul care o guverneaza se numeste Mitra si reprezinta lumina zilei care arata tot ce era inainte in intuneric.Subconstientul se transforma in constient, iar originile nu pot fi niciodata renegate.

Oana Lis

CITESTE SI 

Oana Lis s-a pozat goala in pat! Fanii sunt oripilati! ” Nu te apleca prea mult ca o sa calci pe sani!”


Oana Lis si-a parasit sotul! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp!

In fiecare din noi exista o legatura cu divinitatea, tocmai de aceea crearea relatiilor de prietenie sunt cele care aduna mai multe lagaturi pentru a dezvolta sentimente frumoase. Floarea de lotus reprezinta in sine puterea de a trece peste emotii, greutati si a reusi pana la urma sa ofere ceva frumos celor din jur. Traieste cu intensitate si este o persoana destul de curajoasa. Mereu cauta sa aiba parte de liniste si relaxare, tocmai pentru a-si regasi propriul eu.

Atitudine de „femeie instarita”

Ascendentul spune despre Oana ca are taria de caracter, dorinta de miscare si inclinatiile media specifice zodiei Gemeni. Gandirea ii este in general este agila si introvertita specifica Scorpionului, iar Soarele in semnul Pestilor arata o detasare cu care priveste lumea din jur, dar si un mare accent pe spiritualitate si romantism.
Jupiter, prin pozita sa pe harta personala, ii ofera Oanei inteligenta, dorinta de cunoastere, resursele necesare si inclinatia spre economisirea banilor.

Oana Lis

Cu siguranta acesta a fost un atu in relatia ei cu Viorel Lis, fiind capabila sa ajute la organizarea unui echilibru intre cheltuieli si venituri. In gandirea ei banii nu inseamna neaparat un obiectiv, deoarece s-a nascut in subconstient cu atitudinea de „femeie instarita” iar acest lucru pentru ea este deja o normalitate, desi in copilarie a dus un trai foarte modest. Jupiter mai semnifica si sotul in viata unei femei, iar pentru Oana acesta reprezinta puterea si sustinerea de a reusi in viata. Retrogradarea acestei planete arata clar faptul ca ascensiunea ei nu a fost una usoara, Oana platind polite karmice prin viata de familie din trecut.

Nu intamplator s-a indragostit de Viorel Lis la 18 ani

Venus in Capricorn arata o iubire serioasa care vine cu responsabilitati dar si cu placeri specifice maturitatii la o varsta frageda. Nu intamplator Oana s-a indragostit de fostul primar la varsta de 18 ani! Pe de alta parte, aceasta iubire vine pe sectorul nasterii –renasterii, care arata mai exact cum s-a ridicat in viata. Acest aspect arata ca prin intermediul iubirii si acestei relatii, ea a renascut ca un Phoenix din propria viata destul de trista si grea pana in acel moment.

Cu siguranta relatia de atatia ani si iubirea ei pentru Viorel Lis este una demna de romanele de dragoste, acesta reprezentand la randul lui sustinerea ei din toate punctele de vedere! Conexiunea este la un nivel energetic puternic, ajutand-o pe Oana sa-si invinga niste temeri legate de relatiile familiale, propria capacitate de comunicare si de curaj.

Oana Lis

Aspectele lui Venus asupra lui Jupiter indica clar o relatie de iubire, prietenie si afaceri, extrem de stransa. Venus afectat negativ din harta nativei mai arata si abuz, violenta din partea unui membru al familiei.

Il iubeste prea mult pe Viorel sa-l fi inselat

Pe de alta parte, sectorul iubirii ii aduce mai multa munca decat depun oamenii in general. Are o minte organizata cand vine vorba de viata, creativitate sau iubire. Oana are un simt artistic dezvoltat si ar putea fi un bun designer sau organizatore de petreceri. Are o fire energica, ambitioasa si dornica de miscare, dar in acelasi timp conservatoare, traditionala si are nevoie constant de un echilibru in viata. Analizand harta Oanei, mi-am dat seama ca aceasta il iubeste prea mult pe Viorel sa-l fi inselat sau cel putin sa-l faca de rusine!

Desi diferenta dintre ea si sotul ei este mare ca varsta, chiar daca ar fi facut ceva gresit nu ar fi admis si nu si-ar fi prezentat sarcina oficial. In cel mai rau caz, scandalul s-ar fi putut naste de la o inseminare sau alt secret stiut numai de cuplu. Oana stie exact ce vrea si cum, fiind o adevarata reprezentata a 2 semne de Apa (Pesti si Scorpion)! Din punct de vedere karmic, Oana trebuie sa aiba mare grija la cum rasplateste viata pentru tot ce i-a dat!
Ketu in conjunctie cu Marte o aduc la o respingere a invataturilor venite din partea preotilor sau a tatalui, mai ales cele legate de religie sau filozofia vietii. Si-a creat propriul sistem de credinte in care nu trebuie sa asculte de nicio institutie sau de alta fiinta umana. Este o rebela din acest punct de vedere, dar nu zic asta in sensul rau al cuvantului, deoarece ea in esenta este o persoana foarte spirituala. Tot aceasta conjunctie arata ca Oana se enerveaza destul de rapid, iar aceasta impulsivitate o face de multe ori sa-si schimbe deciziile.

Previziune generala

Oana Lis

Din Mai 2014, Venus a inceput sa guverneze harta Oanei pentru urmatorii 20 de ani. Unul din cele mai importante obiective este gasirea fericirii din relatiile cu ceilalti oameni si a implinirii. Destinul ei este ca intr-un circuit destul de bine conturat de Venus, avand de-a face cu doua perioade din care trebuie sa iasa si mai puternica ca inainte – cea din copilarie si cea care urmeaza. Momentele de liniste, fericire, dar si cele de incercari vor alterna, iar din acestea Oana va avea de invatat foarte multe lucruri.

Perioada 13 mai 2014 – 12 septembrie 2017

Venus debilitat din harta Oanei o face ca in aceasta perioada sa fie mult mai realista decat era inainte. Asteptarile mari se transforma in lectii de viata din care trebuie sa invete ceva nou. Este necesar sa fie mereu foarte atenta. Este cu adevarat inceputul unei schimbari in viata nativei pe toate planurile. Avand in vedere ca aceasta casa a nasterii si renasterii, a puterii de a merge mai departe si a lucrurilor ascunse a inceput practic sa guverneze in general harta Oanei din aceasta vara, intuitiv aceasta cauta un motiv de rezerva pentru a fi puternica. Un copil este ceea ce ea stie ca ar ajuta-o si in viitor in cazul in care Viorel o va parasi. Viata isi urmeaza cursul lin, nativa avand un simt bun al orientarii.

oana lis

In concluzie, nu cred ca ea va avea puterea sa divorteze definitiv pe Viorel Lis, ba chiar inclin sa cred ca una din intentiile ei este sa-i dea tot mai multe motive sotului ei sa lupte cu boala si cu varsta.

Nu iubeste monotonia, stie prea bine cum sa puna situatiile in favoarea ei si vrea sa-l motiveze pe acesta. Ii cunoaste prea bine ambitiile si orgoliile, el i-a schimbat viata si tocmai pentru ca este constienta de acest lucru nu-l va lasa la greu si nu-i va da linistea necesara sa se gandeasca la problemele varstei. Nu putini cred ca Viorel Lis se comporta ca un tanar, iar vazand astrograma Oanei mi-am dat seama ca ea a fost mana de fier cu manusa de catifea din spatele lui in tot acest timp, dandu-i puterea de a lupta cu viata asemenea unei persoane de varsta a 2-a. Oana stie prea bine faptul ca el nu poate fara ea, asa Viorel nu va mai avea alta optiune decat sa accepte deciziile ei!

Roxana Lusneac

Previziunile Roxanei pot fi urmarite si pe pagina ei de Facebook. https://www.facebook.com/roxanaastrogramevedice, acolo unde puteti castiga o astrograma gratis, iar ea poate fi contactata la adresa de email [email protected]

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...