Vica Blochina “DIVORTEAZA” de Pro Tv! A batut palma cu Kanal D! Negocierile au avut loc in mare secret, intr-un restaurant!

Publicat: 03/01/2016 | 00:21
Vica Blochina “DIVORTEAZA” de Pro Tv! A batut palma cu Kanal D! Negocierile au avut loc in mare secret, intr-un restaurant!

Vica Blochina, prezentatoarea emisiunii "Vorbeste lumea", de la Pro TV, isi negociaza contractele la final de an si nu omite nicio oferta. Kanal D a pus ochii pe blonda si vrea sa-i faca transferul in sanul ... turcilor.

Vica este cunoscuta pentru priceperea in afaceri, dar si pentru faptul ca este o femeie descurcareata si totodata un bun negociator. Asadar, pentru ca emisiunea „Vorbeste lumea”, de la Pro TV nu o sa fie vesnica, blonda lasa loc de discutii si cu alte trsuturi.

Asa se face ca dupa Craciun, intr-o locatie de fite din Capitala, vedeta TV a fost surprinsa la negocieri cu una dintre producatoarele de la Kanal D. Cele doua erau foarte incantate de conversatie, care, conform martorilor oculari, s-a finalizat cu … palma batuta.

Vica Blochina

Citeste si:

Imagini incendiare! Vica Blochina, pozata goala in pat! Pozele au fost facute publice

Primele imagini cu Vica Blochina si noul iubit. I-am prins in flagrant “amoros”! Prezentatoarea TV s-a incins rau in masina si …

Vica Blochina da totul pe fata: “Eu si Bote suntem…” Totul a inceput de la un SARUT!

Vica Blochina

Vica Blochina prezinta de cateva luni emisiunea „Vobeste lumea”, de la Pro TV, impreuna cu Nadine, Sore si Cove.

Are un copil cu Piturca

Vica Blochina (39 de ani) a fost iubita lui Victor Piturca timp de 10 ani, iar impreuna cu acesta are un baietel de 7 ani pe nume Edan. Dupa cativa ani de certuri si intalniri la tribunal, antrenorul de fotbal l-a recunoscut pe fiul sau, iar acum a devenit chiar dependent cu el. Piti are o relatie frumoasa cu Edan, care este la fel de atras de fotbal ca si el.

Larisa Ciuta

Citește și...