Victor Piturca si sotia lui au intrat intr-un nou scandal ! “Ne-au hartuit timp de cinci ani!”

Publicat: 18/07/2013 | 00:35

Nici nu s-a stins bine scandalul iscat cu privire la baietelul pe care il are cu Vica Blochina, caci Victor Piturca si sotia lui, Maria, au nimerit sub o noua ploaie de acuzatii.

Cancan.ro a descoperit ca, vreme de cinci ani, sotii Piturca au purtat un adevarat razboi, prin instante, pentru un teren de 500 de metri patrati din cartierul 13 Septembrie al Capitalei. Valoarea acestui teren, care apartinuse unui mestesugar interbelic, a fost, la un moment dat, de aproximativ 1.850.000 de euro!

Surse judiciare ne-au declarat ca familia Piturca a deschis procesul dupa ce cumparase terenul respectiv de la un politist. Numai ca mostenitorii de drept afirma acum ca nici politistul si nici “selectionerul” nu aveau calitate sa revendice acest teren. “Actele prin care Piturca ne-a dat in judecata erau false. Asta nu l-a impiedicat insa pe antrenor si pe sotia lui sa ne tarasca prin salile tribunalelor, sa ne hartuiasca efectiv. Stia ca nu are nicio sansa, dar a fost de rea-credinta!”, ne-a marturisit unul dintre mostenitori.

Mostenitorii afirma ca sotii Piturca au revendicat un teren, care valora in jur de 1.850.000 de euro si asupra caruia nu ar fi avut niciun drept!
Mostenitorii afirma ca sotii Piturca au revendicat un teren, care valora in jur de 1.850.000 de euro si asupra caruia nu ar fi avut niciun drept!

Acesta a explicat faptul ca terenul fusese vandut unei firme, care intentiona sa construiasca pe el un bloc de opt etaje, iar Piturca nu si-ar fi dorit decat sa sicaneze ca sa obtina o suma de bani in schimbul retragerii procesului.

Domnul Piturca a bagat proces abia in 2008 desi spunea ca el a cumparat terenul in 1994. De ce a aparut in 2008? Va zicem noi! Pentru ca a aflat ca noi am vandut pamantul unei firme si a gandit ca poate face si el rost de niste bani. Cand s-a facut expertiza terenului s-a stabilit ca un metru patrat costa 3680 de euro in acea zona. E de inteles de ce au veni sotii Piturca sa spuna ca e proprietatea lor!”, a mai declarat sursa noastra.

Doamna Piturca a sustinut ca are acte legale asupra terenului, cumparandu-l impreuna cu sotul ei de la un politist
Doamna Piturca a sustinut ca are acte legale asupra terenului, cumparandu-l impreuna cu sotul ei de la un politist

Mai mult, chiar daca au primit castig de cauza in instanta, mostenitorii sunt decisi sa-i ceara despagubiri lui Victor Piturca si sotiei acestuia: “Sotii Piturca ne-au hartuit timp de cinci ani. Una dintre batranele pe care le-au dat in judecata a si murit. Femeia era stresata ca va trebui sa plateasca sume mari de bani daca va pierde procesul. Nici firma care a cumparat terenul n-a mai demarat proiectul, asa incat si ea a suferit pagube din cauza acestui proces!

Totodata, impotriva sotilor Piturca ar fi fost depusa si o plangere penala pentru fals, dar procurorii au decis neinceperea urmaririi penale. Pana la aceasta ora, Victor Piturca nu a putut fi contactat.

Adrian Nicolae

Citește și...