Victor Ponta a făcut astăzi anunțul despre candidatura la președinția României

Publicat: 09/06/2019 | 14:17
Victor Ponta a făcut astăzi anunțul despre candidatura la președinția României

Victor Ponta a făcut astăzi anunțul despre candidatura la președinția României. Liderul Pro România a declarat că dorește ca partidul său să prindă ”rădăcini” și să ”crească”. Totodată, Victor Ponta a spus că partidul va desemna, în luna septembrie a acestui an, un candidat pentru alegerile prezidențiale.

”Ne ajută greșelile adversarilor”, a ținut să precizeze Victor Ponta, iar în primul weekend din luna septembrie va avea loc o reuniune în urma căreia partidul Pro România își va desemna propriul candidat pentru alegerile prezidențiale. Este o doar o pregătire pentru ”bătăliile următoare”, a mai spus Victor Ponta.

„Am pus nişte seminţe în urmă cu un an, seminţele au făcut un trunchi, aşa firav, de 6,5%, acum avem un singur obiectiv – să prindem rădăcini şi să crească acest PRO România. Ne ajută greşelile adversarilor, dar azi (…) avem câteva lucruri pe care trebuie să le facem. Să ne uităm un pic la calendarul pentru perioada următoare, vă anunţ de pe acum, ca să nu vă faceţi alt program, că în primul weekend din septembrie vom avea reuniunea noastră pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Deci, să nu fiţi plecaţi în cazul în care vreţi să candidaţi la prezidenţiale, să fiţi aici, şi dacă nu vreţi să candidaţi trebuie să fiţi pentru că vreau să avem un candidat care să ia peste scorul actual al partidului şi care să ne pregătească pentru bătăliile următoare”, a declarat Victor Ponta, conform agerpres.ro.

Liderul PRO România a adăugat că, după momentul desemnării candidatului, în cadrul partidului va începe organizarea alegerilor din filiale

Citește și...