Victor rupe tăcerea după ce s-a spus că se iubește cu sosia Biancăi Drăgușanu: “Îmi merge foarte bine. Sunt liniștit“

Publicat: 31/10/2018 | 09:29

Victor Slav rupe tăcerea după ce s-a spus că se iubește cu sosia Biancăi Drăgușanu (Vezi AICI mai multe detalii). Prezentatorul a negat că ar avea o relație sentimentală cu vreo femeie în acest moment și mărturisește că este liniștit. Nu la fel stau lucrurile și pe partea profesională, aici totul îi merge foarte bine și este mulțumit de cum decurg lucrurile.

 Mi se pare aberant ce se întâmplă! Am ajuns într-un punct în care dacă, la un eveniment, sunt al treilea om la masă, sigur m-am combinat cu cineva. Nu poţi să faci o fotografie cu vreo fană sau să te întâlneşti şi să vorbeşti cu o veche prietenă, că totul se interpretează.

Este absurd, însă am început să iau lucrurile că atare. Nu este nimic nou în viaţă mea sentimentală, dar sunt liniştit. Îmi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Restul sunt povești, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Victor Slav, pus la zid pe Instagram ”Cred că ar trebui să te maturizezi…”

Mesajul postat de Victor Slav a primit și reacții negative. Iar una dintre ele este chiar ”acidă”: ”Pentru o clipă am crezut că citatul îți aparține… dar după am văzut că m-am înșelat. Chestia este în felul următor, tot ce este scris acolo, este perfect adevărat din punctul meu de vedere și sunt întru totul de acord, dar hai să nu mai aruncăm săgeți cu otravă către Bianca, cum că ea ar fi „oaia neagră”, că nu este așa.”

Autorul mesajului consideră că nici Victor Slav nu este sfânt și că ar trebuie să își reconsidere atitudinea. Suplimentar, lui Victor Slav i se recomandă să aibă mai multă grijă la prietenii din jur:

”Nici tu nu ești sfânt și știi prea bine asta! Cât despre despărțirea voastră, pe mine unu nu mă privește de ce ați făcut-o, sau care este motivul. Ce știu sigur, motivul „nepotrivire de caracter” este des întâlnit și știu sigur că asta este doar așa, de dragul televiziunii, sunt sigur că altul este motivul, voi știți mai bine și nu dă dreptul nimănui să își dea cu părerea gratuit. Cred că ar trebui să te maturizezi pentru anii pe care îi ai și să ai mai multă grijă la prietenii din jur, să faci puțină „curățenie”, o să te ajute pe viitor!”

Victor Slav nu a intrat în discuție cu autorul/autoarea mesajului.