Victor Slav a spus adevărul acum, la 7 ani de la despărțire: „Anda Adam m-a ‼️” Doamne, ce rușinos

Publicat: 20/07/2019 | 11:33
Victor Slav a spus adevărul acum, la 7 ani de la despărțire: „Anda Adam m-a ‼️” Doamne, ce rușinos

Dezvăluiri incendiare făcute de Victor Slav la șapte ani după despărțirea de Anda Adam. Invitat în emisiunea ”Teo Show”, Victor a declarat că are ”școala vieții”, însă a adus în discuție și perioada în care era alături de Anda Adam. 

Victor Slav nu se ferește să spună că este ”bătătorit” și că are o bogată experiență de viață. Plus ”cei șapte ani de acasă”: ”Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă”, a declarat vedeta.

În ceea ce privește relația cu Anda Adam, Victor Slav a recunoscut că atunci când se enervează face foarte ”urât”, aceasta îi spunea… Hulk.

”Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 39 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani. Dar nu mă simt că voi intra” – i-a declarat Victor Slav în timpul emisiunii ”Teo Show”.

Victor Slav și Anda Adam
Citește și...