VICTOR SLAV este îngrijorat pentru fiica lui în ziua botezului! Bărbatul se teme ca micuţa Sofia să nu…

Publicat: 05/05/2017 | 07:57
VICTOR SLAV este îngrijorat pentru fiica lui în ziua botezului! Bărbatul se teme ca micuţa Sofia să nu…

Bianca şi Victor se pregătesc să îşi boteze fiica, eveniment care va avea loc pe 7 Mai. Nu doar vedeta s-a implicat în organizare, şi Victor a mers la biserică şi a vorbit cu preotul, mai ales că are  nişte temeri în ceea ce priveşte momentul de la biserică, când fetiţa va fi băgată în cristelniţă.

”Am emoţii pentru ce se va întâmpla biserică. Am vorbit cu preotul să nu o bage cu totul. Şi a zis că la 7 luni nici nu are cum. Am întrebat dacă e apa caldă, m-am liniştit.”, a declarat Victor Slav.

Victor a mai mărturisit că meniul este deja ales şi că nu vor fi sarmale. Petrecerea va fi ca din poveşti, iar totul se va desfăşura cât mai frumos în cea mai specială zi din viaţa Sofiei.

„Mi s-a cerut o mie de euro pe nişte baloane cu heliu, mi se pare absurd! De banii ăştia mai bine îmbrac un om sărac. Sper să avem ţinute asortate eu şi Sofia. Am nişte prieteni care au trecut prin experienţe neplăcute la botez. Ori au găsit plicurile goale ori au primit nişte tablouri pe care nu le-ai pune nici măcar la WC, atât de urâte erau!”, a spus Bianca.

Citește și...