Victor Slav, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat că Alex Bodi. „Românii au talent”

Publicat: 18/03/2019 | 09:36

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au rezistat foarte mult timp unul fără celălalt și au decis să mai dea o șansă relației lor, celebrând cu o vacanță în Hong Kong.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit: “Cred că le vom păstra pentru noi (n.r.: pozele cu ea și Alex Bodi)! Îndrăgostește-te de persoana care se bucură de nebunia ta. Nu, de un idiot care te forțează să fii normal. Binecuvântez în secret pe toți pe care îi cunosc. Mulțumesc”. Desigur, blondina a făcut și o glumă, spunând că, de fapt, ea și Alex Bodi sunt în război. Întrebată dacă este într-adevăr fericită, vedeta a răspuns prompt: “Eu nu pot mima nimic în viața mea!”. La un moment dat, Bianca Drăgușanu a spus și unul dintre citatele care o reprezintă: “Femeile puternice nu fac pe victimele, nu stârnesc ele înseși mila, nu acuză pe nimeni. Ele rezistă și se confruntă”.

Victor Slav nu se bagă în viața fostei sale soții, însă la scurt timp după ce s-a aflat că blondina s-a întors la afacerist, prezentatorul a făcut o postare pe rețelele de socializare. Victor le-a arătat prietenilor virtuali un filmuleț, în care se joacă cu un cățel foarte drăgălaș, iar unul dintre fani l-a sfătuit să meargă la “Românii au talent“.

Publicată de Victor Slav pe Duminică, 17 martie 2019

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...