VIDEO / Cum l-a luat Vulpița de la Acces Direct la mișto pe Viorel. L-a făcut de râs în fața tuturor

Autor:
Publicat: 04/07/2020 | 20:26
VIDEO / Cum l-a luat Vulpița de la Acces Direct la mișto pe Viorel. L-a făcut de râs în fața tuturor

Nicio zi fără Vulpița! Veronicăi Stegaru nu i-a ajuns celebritatea de la Acces Direct, așa că și-a dorit foarte mult să fie populară și în mediul online. Una peste alta, Vulpița s-a apucat, de ceva timp, de vloguri. Dar nu orice vloguri, ci unele dintre cele mai ciudate din câte există.

Vulpița a devenit celebră și pe Youtube, probabil pentru că nu-i ajungeau aparițiile la Acces Direct. De curând, Veronica Stegaru și-a uimit fanii din mediul online cu cel mai recent vlog postat pe canalul său de Youtube. Nu, nu a fost vorba de nimic educațional, nici de ceva amuzant, nici de ceva interesant.

NU RATA – MIRELA VAIDA, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: VULPIȚA ȘI VIOREL SUNT ÎN EXTAZ! DAR…

Pur și simplu, timp de aproape 2 minute, Vulpița s-a filmat în timp ce vorbea cu o muscă, repetând că această muscă este însuși Viorel.

„Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi. Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a tranformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic. Ia să-l dăm un pic cu degetul. S-a urcat în palmă la mine. Muscoiuuuul, domnule muscoi. E aici, bzzzz, bzzzzz. Gata, paaaa, v-am salutat, v-am pupat” a spus Vulpița în vlogul său, fără niciun pic de sens.

Vulpița a spus că este bătută pentru a stârni mila oamenilor

Vulpița a fost întrebată dacă este adevărat că spune că ești bătută din dorința de a atrage milă?”. Veronica a răspuns afirmativ la această întrebare, recunoscând astfel că a susținut că a fost lovită de Viorel doar pentru a atrage milă din partea oamenilor.

Imediat după ce misterul bătăilor a fost elucidat, Mirela Vaida a ținut să îi transmită Vulpiței un mesaj extrem de important.

CITEȘTE ȘI – CUM AU PRINS-O PE VULPIȚA CĂ MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE! FANII LUI EMILY BURGHELEA: ”ȘI-A BĂTUT JOC DE TINE!”

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.