VIDEO EXCLUSIV. Cel mai tare avocat pe comercial din ţară era să se răstoarne cu Ferrariul la 180 km/h mergând la…

Publicat: 22/05/2017 | 00:00

S-au scris şi s-au spus în presă multe poveşti de succes de-a lungul timpului, dar cea despre care vom scrie azi e o poveste aparte: e genul acela de poveste parcă făcută să fie scenariul unui film de la Hollywood. El e avocat celebru, cel mai tare din ţară pe comercial, ea e asociată la firma lui. S-au căsătorit în 2004, se iubesc, au o viaţă de lux (cu o mega-vilă în Pipera, poate cel mai bogat cartier din România), cu Ferrari şi… nimic nu le lipseşte.

Dincolo de cariera strălucitoare, care le-a adus şi o uriaşă notorietate în cercuri sus-puse, cei doi formează un cuplu extrem de discret. Pe cât de discret, pe atât de spectaculos. În weekend, CANCAN.ro l-a întâlnit pe cunoscutul avocat la ”Cucina e Poesia”, un rafinat restaurant din Primăverii. Era la o discuţie, iar un Ferrari 308 GTS decapotabil, de colecţie, valorând aproximativ 150.000 de dolari, îl aştepta în faţă. N-a zăbovit mult acolo, a urcat în maşină şi a plecat cu scârţâit de roţi. Ceva ce mai vezi doar în ”The Fast and the Furious”! Direcţia: Pipera. Ne-am gândit că merge spre casă, dar nu! A urcat pe podul din apropiere de sediul Direcţiei Permise Auto cu 120 km/h, apoi, linie întinsă, cu 180 km/h până la… Şcoala Americană. Efectiv, n-a făcut mai mult de trei, patru minute un drum pe care, în mod normal, îl străbaţi în 10-15. Afară ploua puternic, carosabilul era îmbibat de apă, lucru care l-a şi pus în pericol pe avocat în două rânduri, când era să se şi răstoarne.

La Şcoala Americană, întâlnirea avută (nu ştim cu cine, dar nici nu contează) a durat 3 ore după ceas, apoi s-a întors spre rondul de la Pipera de unde şi-a preluat soţia. Au mers să facă ”plinul” Ferrariului, iar când au ieşit din benzinărie ne-au oferit imaginile pe care vi le prezentăm acum: s-au pupat între uşile glisante şi s-au ţinut tot timpul de mână. Rar mai sunt cupluri care, după ani de mariaj, mai pun preţ de gesturile romantice. Scenele acestea aveau loc sâmbătă.

Celebrul avocat îşi ”testează” prin oraş Ferrariul de colecţie: acul vitezometrului a atins la un moment dat 180 km/h
Celebrul avocat îşi ”testează” prin oraş Ferrariul de colecţie: acul vitezometrului a atins la un moment dat 180 km/h

A doua zi, duminică, avocatul şi-a scos iarăşi Ferarriul la plimbare, iar de data aceasta a luat şi prânzul cu soţia. Şi-au făcut timp doar pentru ei doi. Într-un interviu acordat presei în urmă cu câţiva ani, soţia avocatului numea singurul regret al ei faptul că este lucrează în medie 12 ore/zi şi că nu alocă suficientă vreme familiei. Recordul ei era de 32 de ore petrecute la birou continuu. De data aceasta, cei doi soţi au mâncat la acelaşi restaurant, la care el avusese întâlnirea în ziua precedentă, şi, după masă, s-au întors la vila lor din Pipera. Acum, a lăsat-o ”mai moale”: a ridicat piciorul de le accelaraţie şi n-a mai încins bordul cu 180 km/h, ci s-a limitat (dacă se poate spune aşa) la… 130!Sunt avocaţii din spatele unor tranzacţii de răsunetDacă la începutul articolului scriam că el este cel mai tare avocat pe comercial din ţară, veţi înţelege imediat şi motivele pentru care am făcut-o. Cei doi soţi se pot mândri că firma la care sunt asociaţi a fost desemnată doi ani la rând Casa de Avocatură a Anului din România în cadrul unei gale de la Londra. Practic, compania a primit recunoaştere internaţională după ce a ”asistat” tranzacţii de multe sute de milioane de euro. Printre acestea, asocierea business-urilor globale de cafea ale Mondelez International şi Master Blenders; listarea la Electrica la bursele de la Londra şi Bucureşti: asistenţă juridică pentru Deutsche Bank la achiziţia de credite neperformante ale Volksbank România sau vânzarea participaţiei Montagu în Euromedic International către cel mai mare furnizor pan-european de servicii medicale. Iar exemplele de acest fel pot ”curge” într-o înşiruire fără oprire. E şi motivul pentru care avocatul şi soţia lui sunt cotaţi azi ca ”jucători de top” pe comercial. (Adrian Nicolae)

Citește și...