VIDEO EXCLUSIV. Conflictul cu Tăriceanu i-a fost fatal vara trecută! Fostul vicepremier a reapărut după scandalul de la vârful ALDE! L-am filmat în timp ce…

Publicat: 19/01/2018 | 00:00

A fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta, apoi vicepremier şi ministru al Mediului, în Cabinetul Grindeanu. Cofondator al ALDE, Daniel Constantin are mai bine de jumătate de an de când s-a retras din reflectoarele politicii. A luat decizia după mega-scandalul de anul trecut, când s-a certat la cuţite cu Tăriceanu. De atunci, îşi vede mai liniştit de priorităţi, unde este inclusă, fireşte, familia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe politician la braţul soţiei, într-o ”escapadă” la cumpărături. (VEZI ŞI: Fiica lui Daniel Constantin încearcă să îl uite pe fiul lui Daniel Chiţoiu. Cu ce supervedetă a apărut în LOFT)

În acele zile tulburi de final de primăvară, Daniel Constantin, copreşedinte al ALDE, a intrat într-un conflict cu Popescu Tăriceanu. Şi-a pierdut susţinerea politică din partea ALDE. Apoi şi postul de ministru al Mediului în Cabinetul Grindeanu. S-a dus imediat şi funcţia de vicepremier!

”Nu-i bai”, şi-o fi spus politicianul! Şi-a văzut de drumul lui. A înfiinţat un nou partid, alături de fostul premier Victor Ponta. Şi îi merge bine, se simte în elementul lui. (CITEŞTE AICI: Dragostea a învins criza politică! Al doilea om din cel mai puternic partid de opoziţie e îndrăgostit şi nu se fereşte s-o arate. Pastorul-parlamentar împarte gesturi intime cu domnişoara ”Zen”! Vicele Camerei Deputaţilor, Ben-Oni Ardelean, e cel mai bogat politician din Timiş)

Şi viaţa privată pare să îi fie mult mai colorată. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imaginile care-l descriu perfect pe Daniel Constantin. Alături de soţie, dar cu ştirile calde la ureche (nelipsitul mobil), atent, galant, la patru ace!

S-a întâmplat zilele acestea, când Daniel şi soţia lui, Elena Ramona, au descins într-un centru comercial, de unde sperau să bifeze tot ce completaseră pe lista de cumpărături. Fostul vicepremier a ”staţionat” la raionul de mobile şi a studiat îndelung un exemplar. Nu l-a luat, mai testează, probabil, piaţa. Şi-a plătit, în schimb, factura la mobil.

A revenit apoi lângă soţie, iar ea l-a condus la raionul ”Diverta”. Elena nu a lăsat nimic ”necontrolat” şi a ieşit de acolo cu două produse. Le-a pus sub braţ şi şi-a urmat soţul. Acesta a fost deranjat de un telefon, la care a răspuns şi care l-a ţinut ceva timp ocupat. Daniel Constantin a luat-o la pas, soţia l-a urmat, ba chiar şi-a strecurat mâna după braţul bărbatului pe care l-a cunoscut pe băncile şcolii. Ţinute elegante, aer tineresc… Cei doi s-au îndreptat către lift. El s-a rezemat de peretele ascensorului şi i-a ascultat păsurile. I-a răspuns scurt şi cald. Parter. A condus-o apoi către maşină, timp în care cei doi au schimbat păreri, probabil despre oferta de la centrul comercial. Maşina s-a urnit şi s-a făcut nevăzută! (CITEŞTE AICI: Instanţa a stabilit că… Deputatul PSD cu 5 mandate şi-a ”redobândit” în sfârşit fiul secret!)

O cunoaşte din liceu, s-au căsătorit în facultate!

Daniel Constantin şi soţia sa, Elena Ramona Constantin, se cunosc încă din perioada liceului. Cei doi au împreună doi copii, iar Daniel Constantin mărturisea că soţia sa Elena are capacitatea de a-l face să treacă peste toate problemele. 

“Ne-am împrietenit chiar de prin clasa a noua. Am venit în Bucureşti împreună în 1997 şi am început cursurile Facultăţii de Zootehnie. Bucureştiul ne-a atras chiar din primul an de facultate şi am înţeles, încă de pe atunci, că aici vom putea construi lucruri importante din punct de vedere profesional.

Ne-am căsătorit la sfărşitul celui de-al doilea an de facultate, iar cu şase luni înainte de examenul de licenţă, s-a născut fetiţa noastră, Patricia. Am locuit cu soţia mea în căminele studenţeşti din Agronomie patru ani şi jumătate din cei cinci de facultate. Îmi amintesc şi acum cu emoţie plecarea din cămin spre spital atunci când s-a născut Patricia. De altfel, primele trei luni din viaţă, Patricia le-a petrecut alături de noi în căminul studenţesc. Sunt momente pe care nu le voi putea uita niciodată.

Nicholas, băieţelul nostru, a venit ceva mai târziu, dar la momentul potrivit, în 2006. E minunat să ai doi copii, doar că acum nu prea avem timp mai mult să stăm împreună. Ramona este cea care are rolul cel mai important şi încearcă să suplinească absenţa mea de acasă. E destul de greu, dar atunci când suntem împreună uit de toate problemele”, a povestit Daniel Constantin.

Şi-a anunţat noul partid ”Pro România”!

La sfârşitul lunii mai 2017, Daniel Constantin anunţa lansarea unui nou partid, ”Pro România”, alături de alţi deputaţi, între aceştia, Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei în cabinetul Victor Ponta. Acesta a demisionat din ALDE pentru a se alătura proiectului. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV AUDIO. DAS CANCAN.ro are toate discuţiile secrete dinaintea şedinţei de la PSD: cum au plănuit să-l ”facă” pe premierul Mihai Tudose. Avem înregistrările puciului de la restaurant!)

„De ce Pro România? Acest proiect politic se numeşte aşa pentru că, în primul rând, sunt român, îmi iubesc ţara şi vreau să fac ceva pentru ţara mea şi eu, şi colegii mei. Mai ales în ultimii 14-15 ani, majoritatea liderilor politici, pentru a se valida în plan personal, vin în faţa presei şi spun «sunt pro eurpean şi pro NATO», dar să nu uităm că trebuie să fim în primul rând pro România şi sigur că dacă eşti pro român eşti şi pro UE”, spunea Constantin.

În luna septembrie a aceluiaşi an, partidul ”Pro România” căpăta contur! Se lansa, iar Daniel Constantin, Victor Ponta şi Sorin Câmpeanu anunţau planurile de viitor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...