VIDEO fabulos! A insistat in zadar pentru un raspuns la intrebarea care nu-i da pace! Andreea Marin a intrebat-o de sase ori pe Adriana Nicolae daca sotul ei este tatal copilului sau!

Publicat: 27/06/2012 | 00:00
Marti seara, la Gala Premiilor VIP, Andreea Marin a dat prima oara nas in nas cu Adriana Nicolae, femeia despre care s-a scris in presa ca a afirmat faptul ca tatal copilului sau este un actor celebru caruia i se mai spune si "Junior".

Cele doua femei, una in calitate de gazda, cealalta ca laureata a premiului pentru eleganta, au produs surpriza serii atunci cand s-au intalnit pe scena.

Imediat dupa ce a ajuns pe scena, Andreea Marin a indreptat microfonul spre Adriana, intreband-o direct daca sotul ei este tatal copilului sau. Ce a urmat a depasit asteptarile tututor spectatorilor, care au reactionat uluiti.

Redam mai jos dialogul halucinant dintre cele doua:

Andreea Marin: Asa ca, Adriana, cu aceeasi eleganta care ma caracterizeaza, intrucat e o prostie care s-a tot vehiculat prin presa, din punctul meu de vedere, o sa te rog sa spui odata pentru totdeauna da sau nu raspunsul la intrebarea: Sotul meu e tatal copilului tau? Da sau nu?

Adriana Nicolae: Din respect pentru familia mea si pentru fetita mea o sa incerc sa nu dau curs acestor lucruri expuse de presa…

A. M: Din respect pentru copiii nostrii, care au avut de suferit din pricina faptului ca n-ai lamurit lucrurile la timp, o sa te rog sa le lamuresti acum. Da sau nu?A. N: Cred ca nu este cazul. O sa invit aici in scena..( aplauze) A.M: Da sau nu?A.N: Nu este cazul! A.M: Da sau nu? A.N: Nu este cazul! A.M: Da? Da? Deci nu stii cine e tatal copilului tau si iti doresti sa perpetuezi acesta necunoscuta.A.N: Nu vreau sa dau curs acestui…A.M: Este sotul meu tatal copilului tau? Da sau nu? A. N: Nu vreau sa vorbesc despre asta!A. M: Am inteles. Asta spune totul despre eleganta in atitudine, va multumesc!

Citește și...