VIDEO / Imagini ULUITOARE cu poliţistul pedofil în timp ce aleargă după trei fetiţe! Le-a aşteptat în faţa liftului şi…

Publicat: 11/01/2018 | 20:52
VIDEO / Imagini ULUITOARE cu poliţistul pedofil în timp ce aleargă după trei fetiţe! Le-a aşteptat în faţa liftului şi…

Au apărut noi imagini cu Eugen Stan, poliţistul pedofil, în timp ce urmăreşte trei fetiţe. Se întâmpla în urmă cu trei ani. 

Stan le aşteaptă să intre în bloc, fuge şi se strecoară şi el în ultima clipă în imobil, apoi le aşteaptă în faţa liftului, pentru a le agresa. Una dintre micuţe îi cade victimă.

„Copilul a venit şi a anunţat că cineva a intrat cu ei în lift şi la ieşire din lift a fost ciupit de obraz, de nas. Ulterior, am început întrebările mai insistent: E vecin? Îl cunoşti? Nu-l cunoşti? L-ai mai văzut? Cum a ajuns în lift? Mi-a povestit că ele au plecat din casă, au intrat în lift de la etajul 6. Bănuiesc că el era la etajul 7, că la parter a ieşit după cum rezultă şi din filmări, a ieşit cu ele din lift. Următorul pas a fost să merg direct la camere după poveştile amănunţite şi spunându-mi că pe una din fete a pupat-o.

Atunci am realizat tragedia, am mers la camere. Am descărcat filmările. S-a văzut tot pe filmări, cum le-a urmărit, având mai multe camere, am putut privi din mai multe unghiuri. Am văzut că au fost urmărite. Copilul venise acasă să-şi schimbe rolele şi urmând să iasă la joacă în parc. După aceea, am fost la Poliţie, la secţia 16, am făcut reclamaţie. S-au făcut cercetări. Până în momentul de faţă nu avem niciun răspuns. Ideea e că ele au urcat singure. Pe camere se vede cum el aşteaptă, se uită la lift să vadă etajul. Liftul îţi arată la ce etaj urci. El aştepta pe scări, mai sus un pic, după ce au intrat ele în lift.

A văzut etajul 6. S-a dus la un etaj mai sus, la 7. Eu am petrecut copiii la uşă. Şi-au schimbat rolele, au ieşit şi am închis uşa. Moment în care cred că el a coborât de la 7 foarte repede. Până s-au închis uşile, el a avut timp să coboare repede şi să tragă uşile, să blocheze liftul. Au fost speriate la momentul ăla când s-a întâmplat. Au fost foarte speriate, de aceea copilul meu a şi povestit ce s-a întâmplat. Noi avem un gang aici la bloc şi el le-a preluat din gang. Cred că le pierduse. Erau urmărite de mai mult timp. Erau la o colegă, apoi la o prietenă de a fetei şi dup-aia au venit la mine. Trecând prin gang, atunci le-a reperat şi a plecat în urmărirea lor”, a spus tatăl.