VIDEO ÎNFIORĂTOR! Momentul impactului dintre un camion și un microbuz! Au murit șase oameni

Publicat: 04/11/2018 | 18:46
VIDEO ÎNFIORĂTOR! Momentul impactului dintre un camion și un microbuz! Au murit șase oameni

Momentul impactului dintre un camion și un microbus, pe o șosea din Israel, a fost filmat! Șase oameni au murit în urma cumplitului accident rutier. Alte cinci persoane au fost grav rănite, patru fiind în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe Drumul 90, pe Valea Iordanului. În urmă cu câteva zile, pe aceeaşi şosea, în zona litoralului Mării Moarte, s-a produs un alt accident rutier grav, scrie observator.ro. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ÎN CAPITALĂ. FIUL UNUI BOGĂTAȘ ȘI-A DISTRUS BOLIDUL, IAR O ALTĂ MAȘINĂ A LUAT FOC DUPĂ IMPACT)

Accidentul de duminică s-a produs în apropierea zonei Petzael, în Cisiordania. Un microbuz a intrat în coliziune frontală cu un camion. Momentul impactului a fost filmat de camerele de supraveghere (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GROAZNIC ÎN OLT! O ȘOFERIȚĂ A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN CAMION! UN BĂRBAT A MURIT, IAR FEMEIA ESTE ÎN STARE GRAVĂ)

Victimele sunt palestinieni care erau transportaţi cu microbuzul spre locurile de muncă. (CITEȘTE ȘI: AVION PRĂBUȘIT! UN CUNOSCUT CICLIST ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN ACCIDENTUL AVIATIC DIN MAREA JAVA)

În urmă cu câteva zile, tot pe Drumul 90, opt persoane au murit după ce un microbuz s-a lovit cu un vehicul de teren, în apropierea litoralului Mării Moarte, în partea israeliană.