VIDEO / Adolescentă snopită în bătaie de colegele de liceu! Totul a fost filmat

Publicat: 16/03/2018 | 21:47

Adolescentă de 16 ani, bătută de două fete, liceene și ele. Scandalul a fost filmat. Clipul a fost postat pe Facebook de adolescent care a fost martor la bătaie. Acum, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a deschis o anchetă.

Pe o pagină de Facebook a apărut vineri un filmuleţ în care se vede cum o fată o ceartă pe alta într-o staţie de autobuz. Apare o alta, care o trage de păr pe victimă, o trânteşte la pământ, o loveşte cu piciorul după care se îndepărtează. Adolescenta mai este agresată şi de prima fată. Este lovită cu palmele în cap și trasă de păr.

Cele două agresoare pleacă apoi de la locul faptei.

Toată scena a fost filmată de o altă adolecentă şi postată pe o pagină de Facebook, persoana care a făcut public filmuleţul spunând că fetele care apar în înregistrare sunt colege la Liceul Agricol Tulcea.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea citaţi de News.ro, poliţiştii s-au sesizat după apariţia imaginilor pe site-ul de socializare şi au început cercetările. Ei au stabilit că fapta a avut loc pe data de 15 martie, într-o staţie de autobuz din municipiul Tulcea, iar victima are 16 ani, celelalte două fete care apar în filmare fiind de asemenea minore.