Video șocant! Rivalul Cordunenilor a snopit în bătaie trei bărbați, într-un club de manale: ”Băi, dacă mai dați dedicații pentru…” Cu o mână i-a pocnit, cu cealaltă a filmat totul

Publicat: 15/08/2019 | 10:34

Momente de groază pentru câțiva fani ai clanului Corduneanu. Aceștia au dat dedicații, într-un club de manele, pentru temuții interlopi din Moldova, dar au sfârșit rău de tot, când au ieșit din clădire. Cătălin Băcăuanu, rivalul Cordunenilor, i-a bătut măr și a filmat totul.

Cătălin Băcăuanu i-ar fi împrumutat cu niște bani pe Corduneni, dar nu i-a mai văzut înapoi. Asta datează de ceva timp, iar Băcăuanu le-a declarat război. A făcut-o public, în mai multe postări pe pagina lui de socializare.

Nu sunt mafiot,sunt moldovean 🤔🤣🤣🤣

Publicată de Mihai Matei pe Duminică, 11 august 2019

Dar zilele trecute s-a întâmplat cu totul ceva aparte. Într-un club de manele au început să curgă dedicațiile. Toate pentru membrii clanului Cordunenilor. Doar că acolo se afla rivalul Băcăuanu.

Acesta i-a așteptat pe cei trei la ieșirea din club și i-a snopit în bătaie. Cel puțin unul dintre ei era încă bine amețit și nu putea să se ridice de jos la mult timp după ce o încasase. Băcăuani i-a bătut cu o mână, în timp ce cu cealaltă a filmat totul și a postat pe Facebook.

”Băi, dacă mai dați odată dedicații pentru Corduneni… Băi, ați auzit? Hai, roiul acasă”, le-a spus Băcăuanu. Unul dintre ei era lat, pe trotuar, și a îngăimat: ”Eu nu-s de aici, nu știu nimic, sunt din Republica Moldova…”

Citește și...