Video uluitor! Un politician este bătut măr în plină stradă! Ce recompensă s-a pus pe capul agresorilor

Publicat: 12/01/2019 | 19:18

Imagini uluitoare pe o stradă din Bremen! Frank Magnitz, deputat AfD, a fost atacat pe stradă de trei bărbați și bătut măr. Poliția germană a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Politicianul de extremă dreapta din Bremen a fost spitalizat în urma rănilor suferite.

Magnitz, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la spital cu răni în zona capului și susținea că a fost lovit cu o bucată de lemn, dar după vizionarea imaginilor, polițiștii pun la îndoială mărturiile acestuia. Poliția din Bremen continuă să investigheze incidentul ca pe o acțiune motivată politic, scrie Libertatea.ro.

Pe site-ul lor, poliția a anunțat o recompensă de 3.000 de euro în schimbul informațiilor care ar putea ajuta la arestarea celor trei agresori.

Liderul partidului populist anti-imigrație din Bremen a fost atacat luni după-amiază în centrul orașului. Partidul AfD a publicat pe pagina de Facebook o fotografie a lui Magnitz rănit pe un pat de spital, spunând că a fost atacat de trei bărbați mascați. „L-au lovit cu o bucată de lemn până l-au lăsat inconștient și apoi l-au lovit în timp ce era la pământ”, se arată în mesajul postat de partidul de opoziție.

 

Citește și...