VIDEO / Un model american îşi vinde virginitatea! Un actor de la Hollywood, un politician rus şi un afacerist arab “s-au bătut” pentru partida de amor

Publicat: 15/11/2017 | 20:58
VIDEO / Un model american îşi vinde virginitatea! Un actor de la Hollywood, un politician rus şi un afacerist arab “s-au bătut” pentru partida de amor

O vedetă din Statele Unite ale Americii a stârnit multă vâlvă peste hotare după ce şi-a scos virginitatea la vânzare. Surpriza uriaşă a venit după ce a aflat că printre cei care vor să petreacă o partidă de sex alături de ea se numără un star de la Hollywood, un om de afaceri din Abu Dhabi şi un politician din Rusia.

Giselle, o tânără de 19 ani, şi-a vândut virginitatea pentru aproape 3 milioane de dolari, scriu jurnaliştii de la Metro.com. Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită, dar şi un om de afaceri din Emiratele Arabel Unite şi un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriaşă. Câştigătorul pentru prima partidă de dragoste a vedetei din viaţa ei este afaceristul arab – şi asta pentru că preţul oferit de el l-a depăşit pe cel al “competitorilor”.

Modelul Giselle vrea să folosească banii ca să îşi plătească studiile şi să călătorească.

“N-aş fi visat niciodată că oferta va creşte atât de mult şi că am fi ajuns la 2,5 milioane de euro. Acesta este un vis devenit realitate. Cred că moda de a vă vinde virginitatea este o formă de emancipare şi sunt şocată de oamenii care nu pot permite femeii să-şi vândă virginitatea. Dacă vreau să-mi petrec această primă noapte cu cineva care nu este prima mea dragoste, asta e decizia mea”, a declarat Giselle.

Tânăra susţine că decizia i-a aparţinut în totalitate şi se declară „foarte fericită că face parte din această nouă modă.”. Un hotel din Germania este deja rezervat pentru cei doi.

Giselle va fi însoţită de forţele de securitate de la agenţie, care vor rămâne în apropiere. Modelul va discuta cu omul de afaceri care i-a cumpărat virginitatea, înainte ca cei doi să se întâlnească. Mai mult, în orice moment înţelegerea dintre cei doi se poate anula.

Citește și...