Vintilă nu se teme de demisie: „Eu îmi fac planuri de viitor la FCSB!”

Publicat: 04/07/2020 | 11:59
Vintilă nu se teme de demisie: „Eu îmi fac planuri de viitor la FCSB!”

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul principal al FCSB, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi în prima etapă a returului play-off-ului Ligii 1 cu FC Botoșani, că nu se teme de demitere în cazul unui nou rezultat negativ al „roș-albaștrilor”.

Deși a fost făcut „praf” de Gigi Becali după eșecul cu Astra Giurgiu de runda trecută, meci în care bucureștenii au cedat cu 3-2 deși au condus la un moment dat cu 2-0, tehnicianul nu a dorit să-i răspundă finanțatorului echipei.

„Eu nu comentez declaraţiile patronului niciodată. Teamă nu are de ce să-mi fie să fiu demis, până la urmă eu îmi fac meseria. Atâta timp cât sunt dorit îmi fac datoria. Nu mă gândesc la asta, eu îmi fac planuri de viitor la această echipă. Mai departe vom vedea”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă.

Referindu-se la partida de pe „Național Arena” de astăzi de la ora 20:00, tehnicianul „roș-albaștrilor” a ținut să ia presiunea asupra sa afirmând că meciul nu este nicidecum unul capital pentru formația pe care o pregătește.

 „Este un joc la fel de important ca toate celelalte. Ţinând cont că suntem 4 echipe pe 3 locuri de cupele europene consider că este important, dar nu decisiv. Mai sunt atâtea puncte puse în joc. Îmi doresc o victorie pentru ca jucătorii să-şi recapete încrederea. Au un potenţial fantastic şi jocul lor de până acum a arătat că suntem la un nivel bun, din păcate punctele nu am reuşit să le adunăm, dar cu siguranţă că vom începe cu meciul cu Botoșani”, a conchis Bogdan Argeș Vintilă.

La startul acestei runde cele două formații se află la egalitate de puncte, ambele având 27 de puncte în clasament, FCSB fiind însă pe locul 4 cu un golaveraj superior față de moldoveni care se află pe locul 5. Partida FCSB- FC Botoșani va avaea loc astăzi de la ora 220:00, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.