Vintilă, umilit total de Gigi: „Asta înseamnă ascultare, nu ştiţi voi!”

Publicat: 15/07/2020 | 08:27
Vintilă, umilit total de Gigi: „Asta înseamnă ascultare, nu ştiţi voi!”

Bogdan Argeș Vintilă este oficial începând de ieri istorie pentru FCSB. Ratarea titlului dar mai ales pericolul de a rata Europa League l-au determinat pe Gigi Becali să pună punct final experimentului numit Vintilă.

În locul acestuia, latifundiarul di Pipera i-a adus pe Toni Petrea şi Thomas Neubert, cei doi fiind văzuţi ca salvatorii acestui sezon dar și al campionatului viitor alături de Mihai Pintilii, care e apreciat de vestiar, dar care nu a putut fi instalat principal pentru că nu are studiile necesare.  „Pintilii va fi antrenor secund până face şcoala, eu ce să îi fac? Dacă avea licenţa, îl puneam pe el”, a declarat Gigi Becali.

Finanțatorul a spus că nu-l dă afară pe Bogdan Argeș Vintilă dar îl trimite principal la echipa secundă care evoluează în Liga a 3-a.

„Vintilă va fi antrenorul echipei a doua. N-am discutat cu el, dar aşa e ordinul! O să-l execute. Credeţi că nu o să-l execute? Dar, dacă vrea să plece, îl las. Ce, îl leg cu lanţul? El a vorbit cu duhovnicul şi i-a spus «Faci ce spune Becali». Asta înseamnă ascultare, nu ştiţi voi”, a spus Becali.

Cu Vintilă pe bancă FCSB a avut un parcurs dezastruos în acest play-off fiind cu trei etape înainte de finalul campionatului pe locul 5 cu 28 de puncte, la 13 puncte de Universitatea Craiova și 12 puncte de CFR Cluj.