”Violatorul din Herăstrău” a cerut să fie eliberat, iar instanța a decis că…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 14/06/2018 | 23:24

Și-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării. (Promotiile zilei la monitoare) Acum a solicitat să fie eliberat condiționat. A primit amânare, însă este ultima. Astfel că violatorul din Herăstrău are șanse mari să fie, din nou, liber. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Are 60 de ani și este din București. Ultima condamnare a primit-o în 2014, după ce, în Vinerea Mare, a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după ce fusese eliberat condiţionat. Victima era mama unui procuror DIICOT. Recent, bărbatul a cerut să fie din nou liber. Este ferm convins că s-a reabilitat. (Reduceri mari la jocuri PC)

Instanța a decis, însă, amânare timp de opt luni. Va fi ultima! Astfel că, în clipa de față, este alertă în penitenciar. Pentru că ”Violatorul din Herăstrău”, poreclit astfel după un atac înfiorător asupra unei femei în respectivul parc, poate fi eliberat după ce expiră perioada mai sus amintită.  (VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU VIOLATORUL DIN VASLUI, LA SCURT TIMP DUPĂ ELIBERARE)

”Violatorul din Herăstrău” nu este cunoscut doar pentru infracțiuni sexuale. Este considerat „avocatul penitenciarelor” pentru că, de-a lungul timpului, a ajutat deținuți periculoși să scrie diverse solicitări. Florin Ghinea, zis Ghenosu, Puiu Mironescu și Nuțu Cămătaru sunt doar câteva “celebrități” cărora ”Violatorul din Herăstrău” le-a oferit “consultanță”, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

”Violatorul din Herăstrău”, condamnat prima oară în 2003

În vârstă de 60 de ani, violatorul este o persoană cu carte. Este super-descurcăreț și, de-a lungul timpului, a deschis numeroase procese, atât în numele său, cât și al altor deținuți. Provine dintr-o familie bună și este fratele unui comisar ANAF. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN BUCUREȘTI ȘI-A VIOLAT FIICA VITREGĂ TIMP DE 9 ANI!)

Bărbatul a fost condamnat prima oară pentru viol în 2003, când a primit 12 ani de detenţie. El a fost însă eliberat mai devreme, pentru bună purtare, de Judecătoria Moreni. În februarie 2009, acesta a violat o bucureşteancă, în Parcul Herăstrău, pe care a şi tâlhărit-o. A plecat, apoi, la Focşani, unde, împreună cu doi complici, a furat din sediul unei firme o geantă în care se aflau 200.000 de lei. (NU RATA: UN VIOLATOR LIBERAT CU LEGEA RECURSULUI COMPENSATORIU A VIOLAT O FEMEIE ÎN CENTRUL CAPITALEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...