Viorica Dăncilă, după ce și-a exercitat dreptul de vot: ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, a respectului și a drepturilor garantate!”

Publicat: 10/11/2019 | 10:46
Viorica Dăncilă, după ce și-a exercitat dreptul de vot: ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, a respectului și a drepturilor garantate!”

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a votat, duminică dimineața, în București, fiind însoțită de soțul său, dar și de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă”, a spus Viorica Dăncilă după ce și-a exercitat dreptul de vot.

Totodată, Viorica Dăncilă a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, scriind că a votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității.

”Am votat pentru o Românie a bunăstării, a respectului și a drepturilor garantate, o Românie sigură și demnă, în care românii nu stau cu teamă pentru ziua de mâine, că nu au ce pune pe masă sau nu au bani de medicamente sau facturi. Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii, împotriva austerității, am votat pentru o Românie care stă cu capul sus și care are grijă de toți ai ei: de copiii noștri, de pensionari, de cei de la sate și cei de la oraș, de fiecare român care are dreptul de a trăi mai bine aici, în țara lui.

Îmi doresc ca fiecare român să vină astăzi la vot gândindu-se că merită un trai decent și merită respect de la președintele lui!”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.

Citește și...