Viorica Dancilă, mesaj pe Facebook după depunerea candidaturii pentru Președinția României: „Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat…”

Autor: Maria H.
Publicat: 19/09/2019 | 15:08

Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Ea a spus că a demonstrat că poate conduce un Guvern şi că ar fi primul preşedinte care a fost şi premier. Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă a ținut să le mulțumească oamenilor care au susținut-o până în acest moment.

„Mulțumesc celor peste 1,400,000 de români care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția României! Mă bucur să am alături atâția oameni, atâția români care cred, ca și mine, ca și noi, cei din PSD, că România merită mai mult de la președintele ei.

Avem acum șansa unui președinte care să lupte pentru români, care să îi asculte și să îi sprijine, care înțelege cât de importante sunt consensul și colaborarea între instituții pentru stabilitatea țării și care știe că prioritare sunt continuarea creșterii pensiilor și salariilor, continuarea măsurilor de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru antreprenori.

Românii merită și au nevoie de un președinte care pune interesul țării înaintea propriului interes, nu un spectator la Cotroceni, nu un președinte candidat care încalcă legile fundamentale și care nu își înțelege misiunea nici după 5 ani de mandat.

Noi, cei din PSD, am fost întotdeauna aici pentru oameni. Noi nu luptăm împotriva cuiva, ci luptăm pentru fiecare român!” , a transmis Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Recent, Viorica Dăncilă a fost întrebată care sunt avantajele pe care le are în faţa celorlalţi candidaţi. Ea a subliniat că iubeşte oamenii şi că a demonstrat că poate conduce un guvern.

„Iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul lor, nu e important ce se întâmplă cu mine, că mă jignesc şi spun lucruri din ce în ce mai urâte, pentru mine e important ce se întâmplă cu femeile, copiii, bunicii.

Îmi iubesc foarte mult ţara, de fiecare dată o reprezint cu demnitate.

Nu prefer toată această agitaţie politică, acest joc politic, chiar dacă se face în detrimentul cetăţenilor.

Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi să obţin succes pentru ţara mea, sunt premier, mereu voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală indiferent de culoarea politică.

 fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”, a afirmat Dăncilă.

Citește și...