Viorica Dăncilă, mesaj pentru președintele Klaus Iohannis: ”Vă aștept la o dezbatere. Aveți curaj, domnule Iohannis!”

Publicat: 06/11/2019 | 15:42
Viorica Dăncilă, mesaj pentru președintele Klaus Iohannis: ”Vă aștept la o dezbatere. Aveți curaj, domnule Iohannis!”

Viorica Dăncilă a postat un nou mesaj adresat președintelui Klaus Iohannis, transmițând că îl așteaptă pe acesta la o dezbatare. Dar asta doar în cazul în care președintele va lua ”o pauză de la ședințele de Guvern”.

Președintele PSD îi cere lui Klaus Iohannis să explice tuturor românilor care a făcut în cinci ani de mandat și care este viitorul acestora cu noul guvern. ”România așteaptă această dezbatere”, a scris Viorica Dăncilă, îndemnându-l pe Klaus Iohannis să aibă curaj și să nu refuze o astfel de dezbatere.

”Domnule Iohannis, când luați o pauză de la ședințele de Guvern în care nu puneți în transparență ordinea de zi, precum și de la declarații politice de la tribunele ministerelor care vor organiza alegerile în câteva zile, vă aștept la o dezbatere. Nu trebuie să duceți miniștrii de mână în fiecare dimineață la Palatul Victoria, ci să veniți să explicați românilor ce ați făcut în 5 ani de mandat și ce îi așteaptă, concret, cu Guvernul dumneavoastră în funcție. România așteaptă această dezbatere. Aveți curaj, domnule Iohannis!”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de socializare.

Citește și...