Viorica de la Clejani, mamă pentru a treia oară: „Mai vrem un copilaș”

Publicat: 05/04/2019 | 15:05

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul cuplu foarte simpatic, cei doi se bucură de un număr impresionant de fani. Și cum cei doi copii, Margherita și Fulgy, au crescut, sunt adulți acum, cântăreața a mărturisit că vrea să devină pentru treia oară mamă.

Chiar dacă a trecut de vârsta de 45 de ani, Viorica mărturisește că o sarcină ar fi binevenită în aceste momente. „Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit! Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani își caută menajeră. Ce salariu oferă

Viorica de la Clejani își caută menajeră. Vila familiei trebuie întreținută așa cum se cuvine și este nevoie – în primul rând – de o femeie care să aibă cel puțin două calități – muncitoare și ”om de încredere”.

Cântăreața a postat un anunț sugestiv pe pagina sa de socializare. ”Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț: caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! Pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat”. Conform wowbiz.ro, Viorica de la Clejani nu a oferit informații despre programul de lucru sau despre salariu, urmând ca aceste detalii să fie discutate cu pretendentele la acest post. Dar femeile care vor să se înscrie la casting ar trebui să știe că vor avea destul de mult de muncă. ”Clejanii” locuiesc într-o vilă uriașă, pe 3 nivele plus o cameră la mansardă, situată într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Bineînțeles, încă nu știm dacă Viorica a descoperit deja menajera perfectă, însă cu siguranță vom afla cine este fericita aleasă, mai devreme sau mai târziu.

Citește și...