Viviana s-a ocupat de parastatul de 40 de zile, al lui Cornel Galeș. Ea a organizat tot

Autor: C. C.
Publicat: 12/01/2020 | 11:11
Viviana s-a ocupat de parastatul de 40 de zile, al lui Cornel Galeș. Ea a organizat tot

Au trecut deja 40 de zile de când Cornel Galeș s-a stins, iar sâmbătă dimineața, a avut loc parastasul. Comemorarea a fost organizată de Viviana, iubuita lui Galeș.

La parastas au participat în jur de 20 de persoane, toate prieteni apropiați. Ei s-au întâlnit mai întâi la biserica Străulești, unde a avut loc slujba de pomenire. După slujbă au mers la mormântul lui Cornel Galeș, unde au aprins  câte o lumânare, iar de acolo au plecat la restaurant. (CITEȘTE ȘI: NAȘA LUI CORNEL GALEȘ RUPE TĂCEREA LA TREI SĂPTĂMÂNI DE LA ÎNMORMÂNTARE! CUM ȘI CINE A ÎMPĂRȚIT AVEREA FOSTULUI SOȚ AL ILENEI CIUCULETE)

„A fost cam puţină lume, doar cei din familie şi câţiva prieteni. Totul a fost făcut de Viviana. La cimitir s-au împărţit pachete, iar la restaurant s-a dat de pomană ciorbă de vită, sărmăluţe olteneşti şi desert. Îmi pare rău că n-a venit mai multă lume”, a declarat fiul lui Cornel Galeș

Cornel Galeș și-a pierdut viața în luna noiembrei, a anului trecut. Cauza morții a fost un accident rutier, care a avut loc în Spania. El a fost înmormântat lângă fosta lui soție, Ileana Ciuculete. Cei doi copii pe care i-a avut cu Ileana o să facă și ei un parastas, în Craiova.

 

Citește și...