Vladimir Drăghia merge cu trotineta la Kanal D, după ce și-a donat premiul de la Exatlon! ”Am greșit, acum plătesc”!

Publicat: 08/09/2018 | 12:04
Vladimir Drăghia merge cu trotineta la Kanal D, după ce și-a donat premiul de la Exatlon! ”Am greșit, acum plătesc”!

Vladimir Drăghia merge cu trotineta la Kanal D, îmbinând utilul cu plăcutul. Fostul câștigător al concursului ”Exatlon” a rămas fără permis de conducere încă din 2016, iar între timp s-a obișnuit cu statutul de pieton.

Are o fire activă, iar sportul ocupă o parte importantă din viața lui Vladimir Drăghia. Ajunge la locul de muncă în 20 de minute, un timp record dacă ținem seama de traficul din București. Dar Vladimir Drăghia beneficiază de un mare avantaj față de alți participanți la traficul urban – trotineta. În felul acesta, nu ajunge nervos la locul de muncă, reușește să scape din toate ambuteiajele și nici nu stă vreodată cu ochii pe ceas.

Vladimir Drăghia este o fire activă și sportul ocupă o parte foarte importantă în viața lui. Câștigătorul primului sezon al show-ului „Exatlon” nu pierde ore întregi în trafic, nu ajunge tensionat la muncă și nu stă cu ochii pe ceas. Trotineta personală este un mijloc de transport care îi permite să se strecoare printre mașini și să ajungă într-un timp record la job, respectiv 20 de minute.

Acum, pentru că e toamnă și pentru că nu am permis, ajung cu o trotinetă electrică la muncă, în fiecare zi. Și îmi ajunge bateria exact cât fac din Victoriei până la Kanal D și înapoi, adică la fix, când ajung acasă nu mai am deloc baterie”spus Vladimir Drăghia pentru libertatea.ro, prezentator al emisiunii FanArena”, alături de Ilinca Vandici.

”Sunt pieton din cauza mea și cred că o să mai fiu mult timp de acum încolo și așa îmi trebuie, am greșit, acum plătesc!”,  a mai declarat Vladimir Drăghia.

 

Citește și...