Acasă » Vedete » Vladimir Drăghia a vorbit despre ce se întâmpla în culisele Exatlon: „La șase ore, venea o echipă cu un cameraman și ne spunea să facem un moment de reality-show!”

Vladimir Drăghia a vorbit despre ce se întâmpla în culisele Exatlon: „La șase ore, venea o echipă cu un cameraman și ne spunea să facem un moment de reality-show!”

De: Angie Voicu 31/05/2018 | 15:23
Vladimir Drăghia a vorbit despre ce se întâmpla în culisele Exatlon: „La șase ore, venea o echipă cu un cameraman și ne spunea să facem un moment de reality-show!”

Proaspăt întors în țară, câștigătorul Exatlon Vladimir Drăghia a vorbit despre lucruri pe care telespectatorii nu le știau. Actorul a precizat că nicio clipă nu li s-a spus ce să facă, ce să vorbească și că uneori nici nu simțea că este filmat. În casă existau 10 camere de filmat, iar în coteț una, astfel că „faimoșii” și „războinicii” uitau că sunt filmați. Cu toate acestea însă, la șase ore, o echipă formată dintr-un reporter și un cameraman venea și le cerea să facă un moment de reality-show.  

Acest moment, spune Vladimir Drăghia, consta într-o discuție despre ce vor face la jocul din ziua următoare. Câștigătorul Exatlon susține că erau liberi să vorbească ce voiau și că, de câteva ori, se întâmpla să le scape și câte o înjurătură.

„I-am spus realist iubitei mele că mă voi întoarce în maximul 3 luni și jumătate. Chiar nu credeam. 20 de săptămâni mai târziu mă aflam tot în Republica Dominicană, mâncam orez. (…) Pot să-ți zic că, din câte știu eu, s-ar putea să mă înșel, oamenii implicați în acest proiect și în cele trei care mai erau pe acea insulă erau foarte mulți. Din câte știu eu, 1.500 de oameni erau implicați. În camp, cred că erau, în ture, 2 reporteri, mai erau 2-3 oameni…localnici, cum le ziceam, care aveau grijă de tot felul de lucruri. Ne mai ajutau ei cu un cuțit, tot felul de lucruri. Localnicii aveau și job-ul de a ne proteja. Ne păzeau…să nu plece unul dintre noi. Întodeauna exiastă această tendință, vrei să te duci mai încolo, să vezi ce e în după perimetrul ăla. Nu aveai voie să treci de perimetrul. Echipa nu era în jurul nostru, nu erau cameramani. Era o cameră fixă, care era tot timpul pornită.

Noi nu simțeam oamenii care erau pe lângă noi, noi nu îi vedeam. La șase ore, venea o echipă cu un cameraman și un reporter și ne spunea să facem un moment de reality-show. De exemplu, vorbeam ce facem mâine la joc, 3-5 minute vorbeam despre asta. Ăla era singurul moment în care aveam de-a face cu oameni. În rest, în casă erau 10 camere, în coteț o cameră. Nu aveam cameramani după noi. Nu simțeam că suntem filmați. Eu după două săptămâni am uitat. Nu aveam restricții să ne spună ce să zicem și ce să nu zicem. Bineînțeles că-ți mai scapă câte o înjurătură. Asta e, suntem oameni. De aia există montaj. E o greșeală să-i spui cuiva ce să spună și ce să nu spună”, a mărturisit Vladimir Drăghia pentru paginademedia.ro 

Concurenții Exatlon nu știau ce succes răsunător avea emisiunea în țară

Concurenții nu știau că emisiunea Exatlon are un succes răsunător în țară. Actorul susține că el a aflat abia după trei luni că show-ul era urmărit de milioane de români. Cosmin Cernat a fost cel care i-a anunțat pe sportivi că Exatlon este o emisiune extrem de urmărită în țară: „Nici acum, la câteva zile de când m-am întors din țară, nu îmi dau seama ce a însemnat Exatlon. Am fost uimit să văd câți bătrâni mă opresc și să-mi vorbească frumos. Nu vin oameni care mă i-au de gât să facă o poză, cum se întâmpla înainte. Oamenii care m-au oprit mi-au spus că mă urmăresc, mi-au spus de ce. Oamenii apreciază sportivii și spectacolul sportiv. Foarte mulți mi-au spus că știu prin ce am trecut.”

Vladimir Drăghia a vrut inițial să doneze doar jumătate din premiul cel mare de la Exatlon

Vladimir Drăghia a anunțat în finala emisiunii că va dona întregul premiu de 100.000 de euro unei cauze nobile. El a mărturisit că se hotărâse încă dinainte să intre în emisiune, dar se gândea doar la jumătate, dar după ce a ajuns în Republica Dominicană s-a răzgândit.

„Într-o seară când mă antrenam pentru Exatlon, chiar m-am gândit că ar fi bine să donez banii. Să donez jumătate din suma asta. După care am intrat în Exatlon, au trecut câteva săptămâni și am început să mă gândesc că dacă donez jumătate de bani ar însemna că cealaltă jumătate vine la mine, ceea ce m-a făcut să simt că iau cealaltă jumătate….nu că dau jumătate. A fost ceva foarte ciudat pentru mine. Simțeam că nu mi se cuvine cealaltă jumătate. Dacă tot fac o treabă, de ce nu o fac până la capăt? Nu mor de foame. Nu am sute de mii de euro în conturi, dar am cumva garanția zilei de mâine, din punct de vedere material. Știu că mă descurc. Ceea ce mă face că dacă pot să ofer tot premiul, de ce să n-o fac? Știu sigur că pot să-mi ajut familia. Mi-am dat seama că dacă voi câștiga, nu voi câștiga datorită mie, ci datorită șansei…datorită energiilor, nu știu. La fiecare meci, îmi dădeam seama că nu am nicio putere. Dacă câștig, câștig datorită șansei. Din 29 de oameni, doar unul putea să câștige. Am zis că dacă ajung să câștig, ceva mai important decât mine a făcut să ajung acolo. Așa că de ce să nu fac și eu lucrul ăsta. Am ales MagicCamp pentru că am mare încredere în oamenii de acolo. Am cunoscut problemele cu care se confruntă și mi s-a părut că acolo este cel mai potrivit loc pentru acești bani”, a spus actorul

Legat de faptul că a spus că vrea să doneze banii fix în ziua votului, în finală, fiind acuzat că i-a luat șansa de a câștiga lui Ionuț „Jaguarul”, Vladimir Drăghia a recunoscut că: „Răspunsul este foarte simplu. Tocmai de aia am spus. Voiam să mă asigur că o să câștig. Nu mi se pare nimci greșit în asta. Nu mai aveam șansa, eram în finală. Locul meu în finală a fost câștigat pe plan sportiv. Ei, în finală am fost pus pe un scaun. Ce puteam să fac de pe scaunul ăla? Trebuia să fac ceva să câștig, nu? De ce trebuia să ascund? Dacă aș fi pierdut, nu m-ar fi crezut nimeni că aș fi vrut să donez banii. Am așteptat până la jumătatea emisiunii, dar eram lângă un om care făcea apel la partea asta emoțională a oamenilor. Era a patra oară când Ionuț începuse să plângă și să povestească oamenilor cum a stat el pe niște cartoane, cum a muncit pe o plantație. Lucru care la fel…nu mi se pare corect. Dar e clar că vrei să-i faci pe oameni să te voteze. Nu puteam să stau lângă el și să nu spun nimic”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Pițurcă și-a băgat în DEPRESIE AMANTA: „Am clacat! Mă răzbunam pe mine, să-mi fac rău”
Pițurcă și-a băgat în DEPRESIE AMANTA: „Am clacat! Mă răzbunam pe mine, să-mi fac rău”
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care aparatele pot fi păcălite să dea 50 de bani pentru PET-urile din afara programului
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...