Vloggerul Selly și primul milion de euro: ”Am ajuns și să refuz propuneri!”

Publicat: 23/10/2018 | 22:55

Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, iar asta s-a întâmplat în emisiunea ”Răi da` Buni”, moderată de Mihai Morar. Selly are doar 17 ani, însă ia foarte în serios tot ceea ce face. Nu coboară ștacheta, iar standardele sale sunt înalte. Întrebat care este cheia succesului, Selly a spus că are trei surse de venit în activitatea pe care o prestează. 

Nu-i la îndemâna oricui să ”facă” un milion de euro, firește. Numai că există și o ”rețetă” a succesului. Ea a fost dezvăluită de cunoscutul vlogger Selly. Iată cum vloggingul poate fi o sursă constantă de venituri. Și nu orice fel de venituri, ci unele de-a dreptul uriașe.

„În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRU PENTRU CELEBRUL VLOGGER ILIE! CASA I-A ARS LA PUŢIN TIMP DUPĂ CE O TERMINASE. IMAGINI TULBURĂTOARE

Vloggerul Selly și primul milion de euro: ”Ne foloseam unul de celălalt!”

Selly spune că a reușit să se adapteze, tot timpul, astfel încât lumea să fie mulțumită și să nu treacă în altă parte. Modul în care știi să atragi oamenii este esențial în vlogging.

„N-aş zice neapărat că e o greşeală, am mai adoptat diverse tipuri de content. Acum doi ani aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit Selly.

CITEȘTE ȘI: UN CERŞETOR ROMÂN DIN BARCELONA, UMILIT DE UN VLOGGER CARE I-A OFERIT BISCUIŢI UMPLUŢI, DUPĂ CE LE-A ÎNLOCUIT CREMA: „L-AM AJUTAT SĂ SE SPELE”. CE PEDEAPSĂ RISCĂ STARUL YOUTUBE